Ostalo

Dugo nas nije počastila seksepilnijim videom: Kylie Jenner objavila kako se sunča u svojoj novoj vili...

Pa neka samo još jednom kaže da joj je dosadno provoditi vrijeme u karanteni u takvoj rezidenciji

Tabloid.hr
28.04.2020 17:01

Svi se uvijek dobro nasmijemo kada vidimo da je određeni celebrity napisao kako mu teško pada karantena, a zapravo živi u rezidenciji u kojoj bi moglo živjeti 50 osoba. Ista je stvar i s Kylie Jenner kojusu mnogi popljuvali zbog žaljenja, a živi u viletini od 36,5 milijuna dolara .

Sada je na svom Instagramu objavila video na kojem uživa na svom bazenu dokpo sebišprica svoje Kylie Skin ulje za sunčanje.

"Postaje vruće ovdje", napisala je u opisu videa koji je srušio Instagram. Kylie već neko vrijeme, kao i sve druge zvijezde, fotke objavljuje samo iz svoje rezidencije od 1788 kvadrata u kojoj se druži sa kćerkicom Stormi.

Neki dan su je paparazi uslikalina Beverly Hillsu bez trunke šminke , kose svezane u rep i u trenirci kako posjećuje najbolju prijateljicu Stassie. Kylie je stigla kod plavokose Stassie sa čipsompa je očito kako su cure imale tipično žensko druženje, a osim izgledom, iznenadila je i činjenicom da je iz automobila izašla potpuno bosa.

Iako smo je već vidjeli bez šminke, nikada u ovakvom izdanju pa su mnogi fanovi bili šokirani razlikom Instagram - stvarni svijet.