Ostalo

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Mlade Sofija godinama je itekako dobro poznato estradno lice s obzirom na to da joj je majka bila u braku s glazbenikom Aleksandrom Vuksanovićem poznatijim kao Aca Lukas

T.M.
22.01.2022 09:00

Mediji diljem Balkana već danima pišu kako je samo pitanje vremena kada će doći do razvoda braka popularne srpske pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša i menadžera Duška Tošića.

I dok se brojni obožavatelji ipak nadaju pomirenju s obzirom na to da je riječ o dugogodišnjoj ljubavi, portal Alo piše kako je nogometaš već uplovio u novu vezu i to s 15 godina mlađom influencericom Sofijom Šašić. Njih dvoje navodno su u vezi već nekoliko mjeseci, a sve je saznala i Duškova još uvijek zakonita supruga Jelena Karleuša.

Izgleda da je njihov brak još uvijek živ samo na papiru, a izvor blizak paru potvrdio je te navode pa otkrio i kako je došlo do fatalnog susreta Duška i mlade Sofije koja je godinama itekako dobro poznato estradno lice s obzirom na to da joj je majka bila u braku s glazbenikom Aleksandrom Vuksanovićem poznatijim kao Aca Lukas.

"Sofijina majka Sonja dugogodišnja je Jelenina prijateljica. Njih dvoje su se u nekoliko navrata našliu istom društvu i tada su se svidjeli jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen pa nije željela tako lako uploviti uodnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje djece...", kaže izvor za portal Alo pa nastavlja:

"Međutim, on joj je govorio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila pružiti mu šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inozemstvu, a tamo se ne moraju skrivati. Već nekoliko mjeseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati s cijelom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova", dodao je izvor i otkrio kako je Jelena saznala za aferu i odmah prekinula svaki kontakt sa Sofijinom majkom.