Ostalo

Duže su se razvodili, nego bili u braku: Nicolas Cage sad je i službeno razveden

Samo četiri dana nakon vjenčanja, Nicolas Cage zatražio je razvod od Erike Koike. Dva i pol mjeseca kasnije i službeno su se razveli. Glumcu je to bio četvrti brak

Tabloid.hr
03.06.2019 15:22

Nicolas Cage i Erika Koike i službeno su se razveli dva i pol mjeseca nakon što su se vjenčali.

Holivudski glumac oženio se s 20 godina mlađom Erikom u Las Vegasu, no samo četiri dana kasnije tražio je poništenje braka. Tvrdi da je bio prepijan kad je pristao na žendibu.

Iako je Cage prvo tražio poništenje braka, na kraju se odlučio za razvod. U sudskim dokumentima je naveo i da Koike nije "otkrila punu prirodu i opseg svoga odnosa s drugom osobom" te "punu prirodu i opseg svoje kriminalne povijesti".

Unatoč tome što je brak trajao samo četiri dana, vizažistica je od glumca tražila i novčanu potporu, ali nije poznato je li ju i dobila.

Nicolasu Cageu ovo je bio četvrti brak. Od 1995. do 2001. bio je u braku s Patriciom Arquette . Zatim se 2002. oženio s Lisom Marie Presley , a taj je brak potrajao samo tri mjeseca.

Njegova najduža veza je upravo ona s trećom bivšom suprugom. Cage je bio u braku od 2004. do 2016. godine s Alice Kim s kojom je dobio sina 2005. godine. Ima još jedno dijete - sina Westona iz veze s Christinom Fulton s kojom je bio 1988. godine.