Ostalo

Dvije glazbene dive stale u obranu Michaela Jacksona: 'Može se reći da je zlostavljao dječake, ali to ih...

Barbra Streisand i Diana Ross su još dvije zvijezde u nizu koje su dale svoje mišljenje o dokumentarcu 'Leaving Neverland'

Tabloid.hr
25.03.2019 14:50

Jedna od gorućih tema posljednjih tjedana je dokumentarac 'Leaving Neverland' koji je izazvao sve glasnija šuškanja o pedofiliji Michaela Jacksona .

Svoje je mišljenje nedavno iznijela i 76-godišnja Barbra Streisand koja je svojim komentarom zgrozila dio javnosti.

"Može se reći 'zlostavljani', ali ta djeca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo.Obojica su oženjeni i imaju djecu tako da ih nije ubilo", rekla je glazbena diva i glumica i time šokirala čitatelje novina 'The Times of London'.

Iako kaže da vjeruje optužbama dvojice muškaraca iz spomenutog dokumentarca, žali ih jednako koliko i Jacksona, a krivnju svaljuje na roditelje žrtava.

"Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetikom ili djetinjstvom kakvo je imao. Žao mi je djece, žao mi je njega.Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega", kazala je Barbra.

Na njezine je bizarne izjave na Twitteru reagirao redatelj dokumentarca Dan Reed . "Nije ih ubilo? Barbra Streisand, jesi li zaista to rekla?", upitao ju je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Diana Ross , inače velika prijateljica pokojnog 'Kralja popa' u subotu je na Twitteru objavila nekoliko poruka vezanih uz dokumentarac.

"Ovo mi je jutros na srcu. Duboko vjerujem da je Michael Jackson bio i da je još uvijek veličanstvena i nevjerojatna sila, kako za mene tako i za brojnedruge", napisala je Diana i dodala stih svoje pjesme: "Stop In The Name Of Love" ("Prestanite u ime ljubavi").

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prijateljstvo Diane i Michaela počelo je još 70-ih godina, a trajalo je sve do njegove smrti 2009. godine. Pjevač je u svojim memoarima napisao da ju je "istodobno smatrao svojom majkom, ljubavnicom i sestrom", a u oporuci ju je imenvao drugom skrbnicom svoje djece.