Ostalo

Džepne venere: Ove poznate dame su stvarno niske, no za njima uzdišu muškarci diljem svijeta

Ove ljepotice pravi su dokaz da centimetri nisu važni. Iako su izazito niske i nemaju manekenske proprocije, to ih nije spriječilo da svojim izgledom, ali i talentom osvoje svijet. Koliko su visoke neke od najpoželjnijih žena na svijetu, doznajte klikom na SLJEDEĆA.

Tabloid.hr
18.03.2019 15:44

Ariana Grande - 153 cm

Ariana Grande visoka je 153 centimetra.

Ariana Grande

Wong/Press Association/PIXSELL

Ariana je počela karijeru kao glumica, ali ubrzo se bacila u glazbene vode. Danas svojim pjesmama ruši rekorde inajpraćenija je osoba na Instagramu.


Kim Kardashian - 159 cm

Počela je kao osobna asistentica Paris Hilton , proslavila se zahvaljujući kućnoj snimci seksa nakon čega je uslijedio obiteljski reality show koji se snima i dan danas. Riječ je, naravno, o Kim Kardashian koja je danas puno više od reality zvijezde.

Iako je visoka samo 159 cm, za njenim bujnim oblinama luduje cijeli svijet, a broj djevojaka koje žele izgledati poput nje nemoguće je navesti.


Kylie Minogue - 152 cm

Kylie Minogue je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu, a u medijima upravo nju najčešće nazivaju 'džepnom venerom'.

Iako je visoka tek 152 centimetra, to nikad nije umanjilo njen seksepil.


Jennifer Lopez - 164 cm

Jennifer Lopez visoka je 164 centimetra, ali je centimetrinikad nisu spriječilida budejedna od najpoželjnijih žena svijeta koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dovoljno o tome govori podatak da se nedavno peti put zaručila.


Shakira - 157 cm

Shakira je svijet osvojila svojim zanosnim trbušnim plesom, ali i izgledom koji malo kojeg muškarca ostavlja ravnodušnim.

Ova vatrena Kolumbijka visoka je samo 157 centimetra, a njeno srce osvojio je španjolski nogometaš Gerard Pique s kojim je u vezi od 2011. i s kojim ima dva sina.


Scarlett Johansson - 160 cm

Scarlett Johansson jedna je od najljepših glumica u Hollywoodu koja godinama slovi kao seks simbol, a u tome je nikad nije spriječila visina od 160 centimetra.


Eva Longoria - 157 cm

Sitna, ali dinamitna Eva Longoria visoka je 157 centimetara. Proslavila se ulogom Gabrielle Solis u seriji 'Kućanice', a i danas je, s 44 godine, jedna od najpoželjnijih žena u Hollywoodu.

Longoria je prošle godine postala majka, a iako još nije uspjela skinuti kilograme nakupljene u trudnoći, i dalje izgleda fenomenalno.


Salma Hayek - 157 cm

I Evina kolegica Salma Hayek visoka je 157 centimetra, ali oduvijek su je smatrali jednom od najljepših glumica u Hollywoodu.


Mila Kunis - 163 cm

Mila Kunis također se ne može pohvaliti manekenskom visinom, alisvojom ljepotom išarmom uspjela je zavesti zgodnog Ashtona Kutchera koji je još bio u braku s Demi Moore kad su njih dvoje započeli vezu.

Vjenčali su se 2015., a danas imaju dvoje djece.


Megan Fox - 163 cm

Iako je već dugo nismo vidjeli, Megan Fox i dalje slovi za jednu od najljepših žena svijeta. Američka glumica koja posljednjih godina vodi obiteljski život visoka je 163 centimetra i redovito je proglašavana seks simbolom.

Iako se šuškalo da je za njenu ljepotu zaslužan plastični kirurg, ona to nikad nije priznala.