Ostalo

Ed Sheeran odlazi na 'podužu pauzu' od glazbe nakon iscrpljujuće dvogodišnje turneje

Sheeran će se navodno povući na neko vrijeme kako bi proveo što više vremena sa suprugom Cherry s kojom se vjenčao prošle godine

Tabloid.hr
28.08.2019 11:58

Ed Sheeran navodnoodlazi na "podužu pauzu" od glazbe, piše The Sun . Otkrio je to na koncertu u svom rodnom gradu Ipswichu u ponedjeljak.

Glazbenik je posljednje dvije godine na svjetskoj turneji 'Divide' koja je potukla sve rekorde posjećenosti, a povlači se kako bi proveo više vremena sa suprugom Cherry Seaborn , s kojom se vjenčao u procincu 2018.

"Kao što znate ili ne znate, bio sam na 'Divide' turneji više od dvije godine i ovo je njen posljednji koncert. Ima nešto gorko-slatko u tome. Super mi je što ste ovdje i što završavamo turneju u Ipswichu. Ovo je vjerojatno moj posljednji koncert u idućih 18 mjeseci", rekao je Sheeran pred svojim fanovima.

"Ovo je bio emotivan dan za puno ljudi u backstageu. Vlada osjećaj poput onog kada prekidate s dugogodišnjom djevojkom. Možda zvuči čudno, ali turneja je bila jako duga", dodao je pjevač.

Njegova supruga Cherry je za vrijeme turneje nastavila raditi u računovodstvu, što znači da su mjesecima bili odvojeni.

Prije dva mjeseca Ed je na svom YouTube kanalu izjavio da "započinje život s Cherry" i da zbog toga "ne može provesti idućih 20 godina na turneji".