Ostalo

Bajkovita priča slavnog para! Edin i Amra Džeko godinama s brojnom obitelji uživaju u Dubrovniku, a sad...

Bosanskohercegovački reprezentativac uživa u ljubavnoj priči s manekenkom Amrom, s kojom je u svega četiri godine dobio troje djece

RTL.hr
26.11.2021 13:35

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine i nogometaš Intera, proslavljeni Edin Džeko , dobio je hrvatsko državljanstvo. Vijest donosi Klix.ba , a kao razlog njegovog traženja državljanstva navode poslovne olakšice, a koje bi Edinu trebale zbog određenih ulaganja u restoranu u Dubrovniku. "Hrvatska u BiH reprezentativcu dobiva državljanina koji svojim imenom i renomeom sigurno može u državu privući brojne svjetske zvijezde, a prije svega slavne nogometaše", navode kolege iz BiH.

I točno, Edin je u nogometnom vrhu godinama, a Dubrovnik je već dugi niz godina omiljena destinacija nogometaša i njegove obitelji. Osim toga, u Hrvatskoj ima i brojna prijateljstva - poput onih s Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem, koji su mu kolege u talijanskom Interu.

Edin Džeko

(FOTO: Profimedia)

Dubrovačka ljetna idila Amre i Edina Džeke uvijek prolazi u miru i samozatajnosti koja im itekako treba. Amra je u omiljenom nogometašu pronašla mir i ljubav života, a isto o njoj može i Edin reći. Uz nju je dobio veliku obitelj o kakvoj je oduvijek sanjao, a njegov životni uspjeh postao je potpun.

Nedavno su proslavili godinu dana svoje kćerkice Dalije, koja se obitelji pridružila u rujnu 2020. Prije negoli su dobili djevojčicu, postali su tijekom proteklih pet godina još dvoje djece - kćerkicu Unu i sina Danija. Usto, Amra iz prvog braka ima i kćer Sofiju. Ova brojna, sretna obitelj Edinu je apsolutni prioritet.

Edin Džeko

(FOTO: Profimedia)

Ovaj par uživa u titulu najpopularnijeg bosanskohercegovačkog para. Mediji prate svaki njihov korak, a oduševljenje izazivaju svakim novim potezom. A oni samo uživaju, nakon što su vrlo rano u životu došli do sjajnih karijera. Džeko je uspješan sportaš, a Amra se manekenstvom i glumom godinama bavila u Los Angelesu. Zbog ljubavi prema nogometašu napustila je u konačnici Ameriku i preselila u Italiju. Bila je to sjajna odluka, u apsolutnoj životnoj sreći uživaju već godinama.