Ostalo

Edward Norton otkrio kako je Leonardu DiCapriju spasio život: 'Znao sam da će ostati bez kisika'

Leo je već nekoliko puta doživio bliske susrete sa smrću, a taj ga je put spasio upravo kolega glumac

Tabloid.hr
22.11.2019 11:50

Glumac Edward Norton gostovao je u "The Jonathan Ross showu" gdje se dotaknuo situacije u kojoj je spasio život filmskom kolegi Leonardu DiCapriu .

Prije skoro deset godina, Edward i Leonardo su snimali DiCaprijev dokumentarac o klimatskim promjenama " Before the flood ". Svi su već itekako upoznati s Leovomljubavi prema prirodi i životinjama, no Norton je rekao kako je ipak pretjerao u tome.

"Bili smo na Galapagosu te smo ronili sa Sylvijom Earl, odličnom oceanografkinjom. Znali smo da Leo izgubi razum kada je u blizini životinja, zaista osjeća dječju strast prema njima", započeo je Norton.

"Ronili smo i u tom je trenutkuiznad nas proletjelo jato orlova i odmah sam vidio njegov pogled. Ja ronim od svoje šesnaeste godine i refleksno sam pogledao nasat koji pokazuje razinu kisika u boci i rekao sam mu da smo jako blizu kraju", kaže glumac.

"No vidio sam ga kako ga to ne zanima i da nestaje i znao sam da to nije pametno pa sam ga odmah krenuo pratiti . Mislio sam si 'On ganja ova stvorenja, ostat će bez zraka', i na kraju je zaista ostao", zaključio je.

Leo i Edward

(FOTO: www.profimedia.hr)

I zaista se čini kako DiCaprio ima devet života . Ovo nije prvi put da je doživio bliski susretsa smrću. Jednom se već vozio avionom kojem je eksplodiralo jedno krilo, plivao je s bijelim psinama u Južnoj Africi te mu se padobran nije otvorio kada je skakao iz aviona.