Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pjevačicino sudbonosno 'da'

Ekskluzivni kadrovi svadbenog editorijala Žanamari Lalić

Samo dan nakon što nam je utakmica Brazila i Hrvatske popila živce na slamku, sudbonosno 'da' na jugu Hrvatske izrekla je Žanamari Lalić. Višegodišnja veza s manekenom Marijem Perčićem okrunjena je brakom, a svadbi je prethodio i njihov posljednji zaručnički editorijal.

RTL/ 15.6.2014. u 17:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Petak trinaesti nije bio nesretan Žanamari Lalić! Naime, 32-godišnja pjevačica u Makarskoj se udala za pet godina mlađeg Splićanina Marija Perčića. Osim obitelji, slavlju su prisustvovali samo najbliži prijatelji para, a prije nego što su matičaru izrekli sudbonosno 'da’, valjalo je odraditi i zanosni fotosesion.

Budući da je Žanin suprug maneken, poziranje pred kamerom nije mu predstavljalo ni najmanji problem.

Njihova je ljubav planula u trenu i oboje ih ostavila bez daha. A kad se prepozna srodna duša, stvari idu brzo pa je tako i zaručnički prsten na ruku Žanamari sletio samo tri tjedna nakon početka veze. Sve to, naravno, uz prigodni video kojim su ona i Mario objavili da će postati supružnici.

Ljubili su se oni i u Žaninom spotu gdje je glavna zvijezda bio – a tko drugi nego Mario!

"Osvojio me svojim načinom razmišljanja. Mislim, naravno, kad sam ga vidjela bio mi je zgodan. Ali tek kasnije, nakon pola godine ili godinu dana smo mi imali priliku razgovarati", priznala je Žanamari.

"Sve na na njoj je jednostavno ono što sam tražio cijeli svoj život. Od ponašanja, ciljeva, izgled, sve", rekao je Mario i dodao da ga je osvojila apsolutno svime.

Zaljubljeni golupčići trenutačno uživaju na medenom mjesecu s kojeg se vraćaju ovog četvrtka.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba