Play ponuda
Play ponuda
megalomanska proslava

Ekskluzivni video! Pogledajte kako su Ronaldo i Georgina proslavili njezin rođendan

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubaiju su proslavili njezin 28. rođendan. RTL.hr dobio je i ekskluzivne snimke iz prve ruke pa pogledajte s nama kako slavi ovaj moćni par

RTL.HR/ 28.1.2022. u 10:21
Play ponuda

Georgina Rodriguez proslavila je 28. rođendan, a tom prilikom sa Cristianom Ronaldom i njihovom djecom otputovala je u Dubai. A kako bi cijeli svijet slavio s njima, pobrinuo se Ronaldo spektakularnom čestitkom koju je priredio za Georginu. Postavio je njezinu fotografiju uz poruku na najvišoj zgradi na svijetu - Burj Khalifi. 

RTL.hr dobio je ekskluzivnu snimku spektakla u kojem su, osim Georgine i Cristiana, uživali i brojni turisti koji su šetali Dubaijem. I dok su oni gledali Ronaldovu čestitku iz 'žablje' perspektive, Georgina i Cristiano u njoj su uživali iz obližnjeg nebodera. 

"Hvala, Cristiano. Ne mogu biti sretnija. U Dubaiju smo se osjećali kao kod kuće. Hvala vam što ste mi ovaj dan učinili tako posebnim. I hvala svima koji su uvijek sretni zbog moje sreće i sreće moje obitelji", poručila je Georgina na Instagram. Podsjećamo, Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine, a otad su dobili kćerkicu Alanu Martinu te trenutno čekaju blizance - curicu i dječaka. Odgajaju zajedno i Christiana Juniora te blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KONTROVERZNA PJEVAČICA

Karleuša tijekom nastupa simulirala seks s klincem

Play ponuda

Više s weba