Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'NE PRESTAJEM SE BORITI'

Ekskluzivno donosimo intimnu ispovijest Anđe Marić!

Sama je, utučena, ali i odlučna u namjeri da joj sud vrati skrbništvo. Našoj Petri Ravlić u ekskluzivnom je intervjuu Anđa Marić ispričala sve o propasti svog braka te o dugoj i mukotrpnoj borbi za sina! Tvrdi, sud je bio pristran i dodijelio njezina sina ocu samo zato što je on slovenski državljanin!

RTL/ 27.2.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon tri godine sudske agonije AnđaMarić je na putu da izgubi najvažniju bitku života - onu za skrbništvo nad devdetogodišnjim sinom Gašperom.

"Ne znam. Ne znam tko je sve protiv mene ovdje jer je to suludo. Suludo", povjerila nam se Anđa.

Početak kraja braka s umjetnikom PrimožemDolničarom počeo je kada je Anđa otkrila njegovu nevjeru. Nakon što je odbila živjeti u poligamnoj zajednici, Primož joj je zaprijetio da ako ode više nikada neće vidjeti sina. Dva tjedna nakon, krajem siječnja 2012. godine, počela je pravna bitka koja, čini se, ide niz dlaku nevjernom suprugu.

"Očajna sam. Vrlo sam razočarana zbog toga što je sudstvo ignoriralo činjenicu zašto smo se razveli, zašto sam morala napustiti dom u koji sam ulagala 10 godina i gdje sam živjela i kad bi to dvoje uzeli u obzir bilo bi jasno zašto ne mogu imati s njim normalnu komunikaciju, zašto mu ne mogu vjerovati, imati povjerenja. Mene se zaista ovdje tretira kao građanina trećeg reda. Barem na sudu", dodala je.

Trideset i tri stranice nepravomoćne presude ljubljanskog suda su, baš kao i proces, tvrdi puni nelogičnosti.

"Sudska odluka je puna laži, od toga da je moj sin pothranjen, da ja ugrožavam njegovo zdravlje i životnu sigurnost, strašne stvari. To mi se stalno dešavalo u zadnje tri godine. Obavim neki razgovor, nešto se dogodi i onda na sudu potpuno druga priča, ali potpuno. Zato mi se činilo da će mi glava puknut. Da sam u noćnoj mori, u zoni sumraka. Jednostavno ništa nije onako kako izgleda".

Iako se protiv njezina bivšeg supruga vodi kazneni postupak zbog verbalnog i psihičkog zlostavljanja, o kojem se na sudu, naravno, nije razgovaralo,iako se u čak 95 posto slučajeva u Sloveniji skrbništvo nad djetetom dodijeli majci, iako su poznati razlozi raspada braka između Primoža i Anđe te iako je Gašper već pet puta izjavio da želi živjeti s mamom, sud je odlučio suprotno.

"Da je on rekao da želi živjeti s ocem... Uredila bih svoj život tako da ga vidim ako on odluči živjeti s ocem. Međutim on mi je govorio: 'Mama molim te, mama, nemoj odustati. Molim te mama, samo se zato ovako grčevito borim!'. Da je sretan kod tate, rekla bi ok. U Sloveniji su ljudi zgroženi, dobila sam 400 mejlova, od političara, Facebooka, ljudi... Borit ću se... Neću to prihvatiti, žena sam u 21. stoljeću, lov na vještice je odavno završen", kazala je pjevačica.

Ovoj se noćnoj mori kraj još ne nazire. Anđa se na nepravomoćnu presudu žalila Vrhovnom sudu, a ako će i njihova presuda ići u korist bivšem suprugu, odlučna je - ide u Strasbourg.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
seksi izdanja

Vrhunski sportaši potpuno goli: skinuli se za novi ESPN-ov magazin

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba