Ostalo

Ekskluzivno doznajemo: srce Zorana Mamića zarobila zgodna 25-godišnja manekenka

Nogometni trener svoj je drugi brak okončao gotovo identično kao i prvi - zbog preljuba. Srce mu je zarobila 25-godišnja manekenka Antica Filipović Grčić

Ružica Đukić
06.10.2016 18:10

Zoranu Mamiću teže je palo rastati se od Dinama nego od supruge Ane Šikić . No kako bi i bio tužan kad ponovno ljubi! To što se zaljubio u drugu i jest razlog zbog kojeg je Zoran Mamić nakon nešto više od dvije godine braka predao papire za razvod.

Njegova nova odabranica je Antica Filipović Grčić , ima sinjske korijene, šibensku ljepotu i zagrebačku adresu. Točnije, sad već ima onu u Saudijskoj Arabiji jer je, navodno, već preselila svom dragom koji ondje radi.

Anitici je svega 25 godina, a bavi se manekenstvom. Tako je i pred naše kamere stala prilikom jednog castinga.

"Traže visinu, traže dobar ten, dobru kosu. I općeniti dojam", rekla nam je tom prilikom.A taj općeniti dojam bio je, čini se, fatalan i za Mamića. Iako, kažu njegovi prijatelji, nije ga osvojila samo ljepotom nego i dobrim smislom za humor.

Zoranu je ovo drugi brak koji je završio na isti način.

Čini se da bi Zoki bio dobar mentor našim kandidatima iz showa 'Ljubav je na selu' jer dok oni muku muče da nađu jednog partnera, Zoran s osvajanjem nema problema. A tko zna, možda mu baš Antica bude treća sreća.