Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
stigli na Sea Star

Ekskluzivno! Kalush Orchestra za RTL.hr: 'Jedan od članova našeg benda i sad je u ratu. U stalnom smo stresu'...

Pobjednici Eurosonga stigli su u Umag. Našoj Petri Gajšak dali su intervju u kojem govore o Eurosongu, ratu, ali i nastupu u Hrvatskoj - koju napuštaju odmah po nastupu

Petra Gajšak/ 27.5.2022. u 20:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednici Eurosonga, grupa Kalush Orchestra, stigli su na Sea Star festival u Umagu. Svoj prvi koncert nakon pobjede zakazali su upravo u Hrvatskoj! Za RTL.hr otkrili su da im je ovo prvi nastup nakon Eurosonga, a komentirali su i kako su se osjećali kada su poruku ukrajinskog naroda prenijeli cijelom svijetu na pozornici u Torinu.

"Imao sam ogroman osjećaj važnosti onoga što ću reći jer sam znao da će tu poruku čuti oko 200 milijuna ljudi. Stvarno sam razmišljao o tome što ću reći i mislim da je to bilo jako, jako bitno", rekao nam je frontmen benda Oleg Psyuk.

Dečki su istovremeno i glazbenici i vojnici. "Jedan od članova našeg benda je i sada u ratu. Sve su naše obitelji sada u Ukrajini i kada smo odlazili, ostavili smo ih tamo. Jako nam je teško razmišljati o tome, stalno smo pod stresom i mislimo na njih", kažu pobjednici Eurosonga. No, upravo javni nastupi i širenje glasa o tome što se sve događa u Ukrajini jako je važno. "Ovo nam je prvi put u Hrvatskoj, stigao sam prije svega sat vremena. Imate prekrasno more i nadam se da će publika biti sretna zbog nas", otkrio nam je Oleg. Odmah nakon nastupa, vraćaju se u Ukrajinu, što će biti negdje u ranim jutarnjim satima subote.

Sve o nastupu Kalush Orchestra, kao i dulji intervju s članovima benda pogledajte za tjedan dana u emisiji RTL Exkluziv!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZIRANJE U TOPLESU

Bujni atributi na 'izvolite': Atraktivna Wanda Nara gotovo ništa nije prepustila mašti na plaži

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba