Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DOBILA TV EMISIJU

Ekskluzivno: Nives Celzijus osvaja Njemačku!

Komentirajući presudu i skorašnju dodjelu nagrade, Nives je našem Dorijanu Klariću otkrila i jednu veliku novost - na jednoj njemačkoj televiziji uskoro počinje raditi kao voditeljica!

RTL/ 8.9.2013. u 17:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U svoj ionako bogati portfolio Nives Celzijus ovih je dana dodala još jednu neobičnu stavku - postala je vlasnica prve sudski dodijeljene književne nagrade u Hrvata. Sajam knjige u Puli, po pravomoćnoj odluci tamošnjeg Županijskog suda, ima 15 dana da joj uruči nagradu iz 2008. godine. Nives je sretna, ali ne i mirna.

Nagradu joj je, kaže, prije pet godina uskratila takozvana književna elita, koja je ne želi priznati kao pravu autoricu, pa i vlasnicu najprodavanije knjige u Hrvatskoj.

Nives se, prizanje, naviknula na šikaniranje određenih estradnih krugova. Slično je, kaže, i na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Proteklih se mjeseci dosta pisalo o navodnom ljubavnom krahu s nogometašem Dinom Drpićem. Priču su uspješno demantirali, ali unatoč ljubavnoj renesansi, ni suprug joj još nije priznao Kiklopa!

"Nije sad nešto posebno ushićen, to njemu kroz jedno uho unutra, kroz drugo van, nije mi čestitao, vidiš, morat ću ga kritizirati zbog toga", kazala je Nives.

Još malo pa će ga moći kritizirati na tečnom njemačkom. Nives nam je, naime, ekskluzivno otkrila svoj novi poslovni uvod!

Uz novu TV emisiju, s ekipom iz Srbije snima pjesme koje je sama napisala. Nives će očito i u ovoj sezoni opravdati status najzaposlenije hrvatske starlete!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba