Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novi album u listopadu

Ekskluzivno: O čemu Severina intenzivno razmišlja?

Iako temperatura i dalje ne pada ispod 30 Celzijevaca, estradno ljeto je gotovo, a ovog ga je vikenda u Vodicama u velikom stilu završila Severina. Na zadnjem koncertu u sklopu njezine male turneje sjatio se veliki broj poznatih, a mlada nam je majka ekskluzivno otkrila nove planove te priznala da, unatoč novom albumu, i dalje najviše razmišlja o pelenama.

RTL/ 20.8.2012. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako Severina posljednjih mjeseci razmišlja samo o jednom, ovog je ljeta ipak pronašla vremena za svoju vjernu publiku. Posljednji koncert u sklopu njezine mini turneje održan je u Vodicama, a mama je pokazala da se vladanje pozornicom ne zaboravlja lako.

"Imam sreću zaista što imam takav posao da mogu bit 99 posto vremena s djetetom, tako da ovih šest koncerata, naspram onoga kakve smo imali turneje, ovo je da mama izađe i napravi frizuru i da malo vidi svoj bend", kazala je lijepa Splićanka.

Da euforija oko Severine ne jenjava, pokazalo je nekoliko tisuća ljudi, a atmosfera ju je, kaže, oborila s nogu.

"Jesam, zaželjela sam se ljudi. Ja volim ljude i moram reći - ljubav je obostrana, tako da nakon toga ćemo razmišljati i raditi veliku turneju. Nagovaraju me za silne arene, bitno mi je da napravim dobar program, da mene raduje, da znam da bih voljela doći na jedan koncert da se zabavljam", dodala je.

Velika turneja uslijedit će nakon novog albuma, kojeg najavljuje za listopad, a veseli mu se 'kao malo dijete'.

"Jedva čekam zato što mislim da će to biti najbolji album koji sam dosad napravila, iako ne mogu to tako reći zato što svako vrijeme nosi svoje, svaka suradnja nosi svoje, ali zato što je najfriškiji mi je najbolji", priznala je.

Iako je mini turneju privela kraju, Severina će na području Šibenika i Zadra ostati još neko vrijeme. Nakon glazbe, na red je napokon došlo malo turizma.

"Dobila sam poziv od mame Dražena Petrovića, koja je sredila Draženovu sobu, zvala me da dođemo dijete i ja i vidimo tu sobu. Naravno, ići ću jer ćemo svakako biti u Zadru i to me raduje", kazala je.

Za dobar provod, kakvog nam je priuštila u Vodicama, nikad nije kasno, a sudeći prema reakcijama na njezine nove pjesme i sreći u privatnom životu, ovo je jedan sasvim novi početak.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZIRANJE U TOPLESU

Bujni atributi na 'izvolite': Atraktivna Wanda Nara gotovo ništa nije prepustila mašti na plaži

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba