Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POSVE ISKRENO O SVOJOJ LJUBAVI

Ekskluzivno - prvi zajednički intervju Marijane i Nemeša!

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević prošlu će sezonu Big Brothera itekako pamtiti, jer su u njoj preko noći postali instant zvijezde i pronašli svoju srodnu dušu. Od bizarnog i uzbudljivog finala prošlo je godinu i pol dana, a njihova ljubav, uz promjene adrese i planova, i dalje cvjeta.

RTL/ 25.11.2012. u 18:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije godinu i pol dana cijela je regija zahvaljujući Big Brotheru, a onda i cijelom nizu medija, pratila ljubavnu priču Marijane i Nemeša. Spojili su se pred kamerama, nedugo nakon toga pred tim istim kamerama dramatično prekinuli svoj turbulentan odnos, a danas, nakon što su se svjetla pozornice ugasila, žive jedan sasvim novi život.

"Nismo navikli, ovo nam je prvi intervju koji dajemo zajedno. Oćeš ti pričat? Ja ću pričat, ti klimaj glavom", kazao je zaljubljeni par.

Nakon snalaženja u Drnišu i Beogradu, prije tri mjeseca doselili su u Zagreb. Nemeš je svoju glazbenu karijeru stavio na čekanje i počeo se baviti sinkronizacijom crtanih i dokumentarnih filmova, dok Marijana svo slobodno vrijeme provodi s kćeri Korinom.

Sve ove mjesece van medijske scene radili su na svom odnosu. Malo je tko vjerovao da će njihova ljubav nadživjeti reality show u kojem je romansa i krenula.

Marijana i Nemeš više se ni ne osvrću na odluke i poteze koji su ih doveli do instant slave pa i javne stigme.

"Što sam napravila, napravila sam... Moj obraz je čist, ja se ne sramim", izjavila je Marijana.

Umjesto u turbulentnu prošlost, ovaj zaljubljeni par puno više gleda u budućnost, a oboje se slažu u zaključku da je vrijeme na njihovoj strani.

Nemeš s kojim smo se družili na intervjuu prilično se razlikuje od zavodnika kojeg smo upoznali u Big Brotheru. Postao je, kaže, bolja osoba.

Razmišljanje o budućnosti dovelo ih je do novih ideja i rješenja. Iako nisu sigurni gdje će i u kojem aranžmanu živjeti za koju godinu, svoj odnos više ne dovode u pitanje. Koliko god patetično zvučalo, ljubav je u ovom slučaju doista pobijedila!

Cijeli intervju pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZNENAĐENJE ZA OBOŽAVATELJE

Nataša se pred Splićanima razmahala grudima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba