Play ponuda
Play ponuda
prepuna emocija

Ekskluzivno: Severinin povratak u prošlost!

Ako ste mislili da o Severini znate sve, prevarili ste se. U ekskluzivnom điru po rodnom joj gradu, Splićanka je našem Dorijanu Klariću otkrila kakva je bila u školi, kako je bježala od narkomana i kakav joj je bio prvi poljubac.

RTL/ 7.11.2013. u 18:19
Play ponuda

Prije nego što je postala ultimativna zvijezda, Severina je bila razigrana gradska cura koja i danas, nekoliko desetljeća nakon, pamti svaki kantun i korak.

Svako vrijeme nosi svoje, ali Severina u današnjem Splitu ipak pronalazi ostatke svoga djetinjstva.

"Moja osnovna škola, za koju me vežu prekrasne uspomene i tu, na ovom prostoru su bili moji prvi nastupi, tu nam je bilo domaćinstvo i podvornik je Tomislav koji me se sića", kaže Severina.

Imala je Seve još puno dragih stvari, ali neke se nisu svidjele njezinoj majci.

"Evo baš kad smo sad ode sjećam se da smo imali jednom organiziran disko, onda je meni bilo najgore zato šta moja mater nije volila da ja kasno ostajem, onda je došla prva od svih matera i onda me izvela odavde i to mi je bilo grozno! Jesi li ti danas ona Severina iz osnovne škole? Pa sad kad sam se vratila, onda nekako jesam. To dijete i dalje postoji? Da, da, mislim da to ostaje u nama i da nas to definira i da ostavi pečat", priznaje Seve.

Definirala je Severinu i njezina prva prava školska ljubav. Na neki čudan način, u vezi su i dan danas!

"Ne znam gdje je, znam kako se zvao al ti neću kazat, ali je super stvar, on je mene pitao hoćemo li ghodat, ja sam rekla hoćemo, i vjerojatno mi hodamo do dan danas, nismo se više nikad vidili nakon tog pitanja, mene bilo sram, a njega isto" kaže splitska pjevačica.

Svi ljudi iz Severinina djetinjstva s ponosom gledaju u što je narasla njihova splitska mala. Razlog više da veliki koncert 6. prosinca u Spaladium Areni postane pravi obiteljski tulum s pravim splitskim uspomenama!

Više pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Play ponuda

Više s weba