Play ponuda
Play ponuda
pred našim kamerama

Ekskluzivno: Tina Vukov prvi put progovorila o Luki Rajiću!

Točno dva mjeseca nakon što je njezina slika osvanula na naslovnici Storyja najavljujući novu šokantnu vezu na našoj društvenoj sceni, pjevačicu Tinu Vukov napokon smo uspjeli dovesti i pred kamere. Njezina navodna veza s poduzetnikom Lukom Rajićem zaintrigirala je mnoge. Za našu emisiju 'Sve u šest' prvi je put progovorila o njoj.

RTL/ 4.5.2015. u 18:10
Play ponuda

Njezino lice na naslovnicama, a priča nema veze s glazbom. TinaVukov prvi je put u medije stigla zbog privatnog života. Ljubav s 24 godine starijim poduzetnikom LukomRajićem odjeknula je poput bombe.

"Bilo je čudno jer je to bila skroz nova situacija, ali stvarno ne bi pričala o tome. Nekako najradije uvijek govorim o glazbi u intervjuima", rekla nam je Tina.

Iako radije priča o karijeri i poslovnim planovima, sasvim joj je jasno da je javnost zainteresirana i za njezin ljubavni život. Svjesna je, očito, i da ima onih koji vezu 26-godišnje djevojke i 50-godišnjeg muškarca ne komentiraju u pozitivnom kontekstu. Ali s komentarima se nikada nije zamarala.

"Mislim da će uvijek biti takvih stvari i pozitivnih i negativnih. Hvala Bogu već sam navikla na razne negativne komentare tako da ovo je neka nova situacija i prilično čudno i bizarno, ali dobro", rekla je.

Budući da ljubav s Lukom Rajićem nije opovrgnula, čini se da par ipak održava romantičnu vezu.

"Ajmo ne o tome više", dodala je Tina.

Ali o Borni Rajić može. Njezini video uratci nisu joj promaknuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Svi su to pratili, ali nemam komentara. Neću se nasmijati tome", dodala je.

Za razliku od nekih, Tina očito svoj komadić medijskog neba ne želi grabiti preko grbače drugih. Ni navodni dečko, a još manje njegova bivša supruge, neće joj biti odskočna daska.

Više o našoj emisiji 'Sve u šest' možete pronaći i na službenom Facebook profilu

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA KONKURENCIJA

Ma kakva Helen, ovo su najbolje grudi svijeta!

Play ponuda

Više s weba