Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SAMO U EXKLUZIV TABLOIDU

EKSKLUZIVNO: Uhvatili smo Hausera s djevojkom!

U koncertu Stinga uživao je i Stjepan Hauser iz dvojca 2cellos, ali nije nas, kao obično, dočekao s osmijehom, jer smo ga, posve neočekivano, uhvatili s novom djevojkom! Osim ljubavnih, 2cellos imaju i brojne poslovne novitete, među kojima i novi ljetni video u kojem violončelo po prvi put sviraju pod vodom.

RTL/ 28.6.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stjepan Hauser i LukaŠulić ni na odmoru ne miruju. Nakon što su odradili gaže po bijelom svijetu, te napunili zagrebačku Arenu, 2cellos održali su i svoj prvi koncert pod morem. Novi obožavatelji nisu se bunili, te su im se vrlo rado pridružili u ovom neobičnom performansu.

No, novopečena Stjepanova djevojka Klara itekako se bunila i bježala od kamera. Nakon zagrebačkog koncerta Stinga ekskluzivno smo je uhvatili kako zaljubljeno gleda svog popularnog dečka.

"Koja djevojka? To je samo prijateljica...", branio se Stjepan.

Iako je vješto izbjegavao odgovor na pitanje o ljubavi, Stjepan zna koji su mu prioriteti.

"Imam pametnijeg posla", odgovara na pitanje hoće li upoznati Stinga.

A s Klarom  će očito provesti i ovo ljeto. On i Luka u društvu djevojaka kupat će se u skrivenim obalama te uživati u kućici u malom istarskom selu. U takvom društvu lako će Stjepanu pasti nove ideje za treći album.

Imat će Stjepan dobru motivaciju ovoga ljeta uz sebe, pa ne sumnjamo da bi ovakvu vratolomiju mogao izvesti ponovno samo za Klaru.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba