Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA PROBI ZA TURNEJU

Ekskluzivno: Vruće snimke Severinina spektakla u Rijeci!

U Rijeci Severina privodi kraju pripreme uoči velikog subotnjeg koncerta. Upravo će tamo prekosutra početi njezina velika regionalna turneja, a naše su kamere prve zavirile na probe spektakla kojeg se ne bi posramile ni najveće svjetske zvijezde.

RTL/ 21.3.2013. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dobrodošli u klub s ekskluzivnim pristupom! Ovo je prva dvoranska proba za najiščekivaniju balkansku turneju godine.

"Kad smo jučer otišli s prve probe svi smo bili u šoku koliko je dobro. Nismo znali kad smo sve poklopili i to je zaista nešto najljepše što sam u životu vidjela", priznala je Severina.

Pripreme za najodvažniju turneju u karijeri traju od siječnja. Glazbeno-scenskim spektaklom pod redateljskom palicom proslavljenog Tomaža Pandura Severina će do kraja godine obići cijelu regiju, a cijela priča počinje ove subote u Rijeci.

"Ovdje sam imala divne uspomene i odavde su me nekako gurali, nosili na svojim jedrima kroz Karolinu Riječku i Gospodu Glembajeve i zahvaljujem se što su nam dali dvoranu ovoliko dana da možemo probati", pojasnila je pjevačica.

Nakon dvadeset godina na sceni, Severinu je teško impresionirati. Ipak, i sama je ostala u čudu vidjevši kakav će spektakl ponuditi svojoj vjernoj publici.

"Žao mi je što sam na bini, što ne mogu to gledati iz publike. Jer je to toliko lijepo kad se spoji i video i koreografija. Radimo sve s lakoćom, našu igru samo Tomaž prepoznaje i izvlači nam to na površinu", dodala je.

Za to je dijelom zaslužan i slovenski redatelj - mastermind koji vuče sve konce po pozornici. Kad su počeli suradnju, mnogi su se, kao i obično, čudili, ali ubrzo se pokazalo da su Severina i Tomaž doista spoj iz snova.

"On je svojom režijom mojim pjesmama dao potpuno neki drugi smisao i drugo značenje i mi smo otišli na jednu drugu planetu. Mi smo u drugoj sferi i tako smo se na toj planeti obukli u neke čudne kostime koji su kostimi, ali opet nisam kostimirana toliko da mi je važno to što je na glavi nego je važno to što je u srcu", istaknula je Splićanka.

"Imamo sve - i show i light i sve skupa, ali onda ostanemo sami na miru. Ne treba nam nitko i naše svjetlo ide iz nas i to imaju isto i ovi plesači i ovi glazbenici koji sviraju. I baš nam je lijepo ovih dana, uživamo u našoj bajci. U njegovoj režiji sve ima neko skriveno značenje", izjavila je.

Pitamo se hoće li opet biti neke kontroverze nakon prvog koncerta. No, Severina je kazala kako se poslije prvoga nastupa na ovoj turneji 'nitko neće dići na zadnje noge'.

U taj bi se svijet, doznajemo, trebao provući novi okršaj svetog i svjetovnog, što će začiniti ionako vruću atmosferu.

"Da bi imali ovo sve na pozornici, ja sam već postala žena sendvič. Tako da reklamiram sve žive proizvode i hvala sponzorima što su nam ovo omogućili. Tako da reklamiram cipele, satove... Naime, mogla sam ja i bez svega toga i super bi bilo, mogli smo imati samo neku dobru rasvjetu, neku dobru binu, publika bi bila sretna. Čuli bi pjesme koje vole zbog kojih su došli, ali ja bi bila strašno nesretna", zaključila je.

Nakon Rijeke, karavana seli u Beograd, Skopje, Zagreb i Ljubljana. Sarajevo i Podgorica su na redu u rujnu, a do tada, nada se, turneja će dobiti još nekoliko postaja, među njima i Split. Svaki put priča će početi Italianom, a do Brad Pitta proći će kroz najveće hitove Severinine karijere.

"Bit će sve one pjesme koje ljudi vole. Imali smo već 29 pjesama na set listi, no skraćivali smo listu danas. Izbacili smo ih dvije, žao mi je, ali znate onu - manje je više", kazala je.

Dakle, publiku očekuju i neke nove, ali i stare pjesme.

Aleksandar je još premalen da dođe u klub, ali s obzirom na to da je veza na relaciji Zagreb - Beograd ponovno uspostavljena, u klub je opet dobrodošao Milan. Bez obzira koliko nam zvijezda večeri to ne želi priznati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prošli su kroz pakao

Čak ni najveće holivudske zvijezde nisu imune na zlostavljanje: Ove su zvijezde bile žrtve obiteljskog nasilja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba