Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kamere u zabranjenoj zoni

Ekskluzivno: Zavirite u vrući dokumentarac Maje Šuput!

Česta gošća Modnog suda, sveprisutna Maja Šuput, odlučila se na poseban način zahvaliti svojim fanovima. Ovih će dana, naime, objaviti mini dokumentarni film koji je prati tamo gdje kamerama inače nije mjesto - od garderobe pa čak do spavaće sobe. Film, naravno, imamo prije svih.

RTL/ 20.10.2013. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bez cenzure, drugog pokušaja, dlake na jeziku i šminke - ovakvu MajuŠuput još niste vidjeli!

"Ovo je bez cenzure. This is the real life!" kaže Maja.

Devetominutni dokumentarac prati jedan običan vikend poznate pjevačice, a ekskluzivne snimke otkrit će do sad strogo čuvane detalje Majine svakodnevice.

Trodnevni radni vikend počeo je koncertom na  Rujanfestu, a nastavio se na svadbama u Čapljini i Splitu. Glavni razlog zbog kojeg je Maja dopustila kameri da snimi svaku minutu ta sedamdeset i dva sata su njezini fanovi - upravo je njima posvećen ovaj video

Iz kreveta na frizuru, s frizure u auto, iz auta na pozornicu i tako u krug. Ipak, svi prijeđeni kilometri su podnošljiviji u drobrom društvu.

Nije Svatovska nastala bez veze, a nije ni Maja bez razloga proglašena kraljicom svadbi.

"Iskreno, toliko ima posla i toliko radim da onak imam i rođendan u jednom trenu. Sve ti to dođe na isto. Čovjek je star onoliko koliko se osjeća. Ja se osjećam mlađe nego ikad", dodala je vrckava pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za to su zaslužni i vjerni fanovi koji prate Maju svih ovih godina - oni su njoj darovali najljepši rođendanski dar, a ona njima ekskluzivni pristup u svoj krevet.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO UZORU NA SVJETSKE ZVIJEZDE

Gola na naslovnici: Skinula se i Nina Badrić!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba