Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kontaktirali vlasnicu licence za miss Hrvatske

Elitna prostitucija trese manekenske krugove: svodnici za našu missicu nudili 10.000 eura za vikend u Aziji

Naše su manekenke i misice, čini se, super-poželjne na azijskom tržištu. Ali ne baš da rade svoj posao, nose revije, snimaju editorijale, već da seksualno usrećuju bogate Azijce

Ružica Đukić/ 17.8.2016. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vikend u Singapuru, plaćena avionska karta, smještaj, džeparac za šoping i nagrada od 10 000 eura! To je, ukratko, ono što je 23-godišnja Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija mogla dobiti u zamjenu za jednu vatrenu noć u njezinu društvu.  

"Oni bi htjeli angažirati Maju Spahiju za odlazak na vikend u Singapur. Ja sam prvo rekla 'molim vas, što to znači vikend u Singapur? Što to predstavlja? Na što je bilo - 'ona će, eto tako malo šopingirati, pa će onda ići na večeru... Ja sam rekla 'meni to ne zvuči niti dobro, niti da je to dobro za Maju niti za bilo koga drugoga i uopće kako vam uopće ideja tako nečega'", ispričala jeMaja Vračarić Kuljiš, vlasnica licence Miss Hrvatske .

Nepoznata ženska osoba koja se na Facebook profilu predstavljala kao Antea, za bivšu je Missicu ponudila i veću cijenu. Kao da je riječ o cjenkanju na placu. Kad ni to nije upalilo valjalo je malo zastrašiti vlasnicu licence da bi o ovoj ponudi šutjela. 

"Zapravo je ona mene krenula napadati. Otkud meni pravo i kako si ja mislim zašto to djevojke ne bi pristale na to. Pa to je dobro plaćeno, to se odnosi na 10 000 eura i zbog čega djevojke ne bi na to pristale. Ja sam rekla da djevojke, s kojima ja radim i koje su prijavljene na izbor za miss, koje pobijede, se takvim nečim ne bave. Mogu li ja staviti ruku u vatru za to? Ja sam rekla da mogu", dodala je Vračarić Kuljiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini se da neki imućni muškarac ima fetiš baš na djevojke s lentom. Jer Antea je slično za svojeg klijenta pokušala dogovoriti i s Missicom Crne Gore Natašom Milosavljević.

"Ja sam ljuta na to što ljudi misle ako su djevojke, pogotovo djevojke s nekim titulama, odmah se stavlja sve to u koš. Izbori za miss - da je to odmah povezano s nekom prostitucijom. Od toga se užasno i Maja i ja smo ljute i ograđujemo se od toga", prokomentirala jeIva Loparić Konte, vlasnica licence Miss Hrvatske.

Upravo se čita

Image
MILIJUNSKI IZNOSI

Tvrtka majke uhićenog direktora INA-e otkupila dugove Dalekovoda. Kasnije ih preprodala za gotovo dvostruko višu cijenu

Dotični gospodin, iako ga s obzirom na usluge koje koristi tako baš i ne možemo nazvati, voli missice. Ali prostitucija putem društvenih mreža sve je učestalija, a meta su i anonimne djevojke i žene, pogotovo one koje vole skupe krpice i život na visokoj nozi. Najčešće to nisu same u stanju priuštiti pa su neke od njih lak plijen za iskusne nagovarače poput Antee.  

Većina žena vjerojatno se pita koga bi se navukli s ovom pričom. Ali, u vrijeme krize, koliko god to nekome čudno zvučalo, sve je više onih koje će stisnuti zube i pristati na ovakve ponude. A o mladim naivnim djevojkama da ni ne govorimo. Internetska bespuća postala su, čini se, opasnija od brazilskih favela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ružica Đukić/ 17.8.2016. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Paparazzu slomljena ruka: Cara Delevingne i Margot Robbie u ružnom incidentu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba