Ostalo

Ovo joj nije trebalo! Ella Dvornik naljutila pratitelje izjavom da je 'kupila auto od gubljenja vremena...

Neki od pratitelja su lajkali ovaj video i čestitali Elli na uspjehu, a drugi su je prozvali zbog takvog, svojevrsnog izrugivanja s ljudima koji nemaju dovoljno financijskih sredstava kako bi si omogućili dostojanstven život

L.K.
22.02.2022 16:33

Influencerica Ella Dvornik na svom je službenom TikTok profilu objavilavideo koji se nije nimalo svidio pojedinim pratiteljima njezinog rada i to ponajprije zbog onog što je napisano.

Naime, objavila je kratki video uz opis: "Uspjeh je najbolja osveta" uz emoji koji plače od smijeha. Video se sastoji od dva glavna dijela - prvog u kojem piše"2004, mama: 'Prestani visiti na internetu, nećeš nikad ništa postići s tim u životu". Upravo pored tog natpisa u videu, Ella zakoluta očima.

U drugom dijelu videa prikazana je Ella u rasplesanom raspoloženju dok pored nje stoji natpis: "2022: kupila mami auto od gubljenja vremena na internetu".

Pročitajte još
Kakva nostalgija! Ella Dvornik podijelila fotografije Dina i Danijele iz mladosti: 'Pazite ovaj vibe'
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Naravno da su reakcije pratitelja bile podijeljene. Iako su neki od njih lajkali ovaj video i tako čestitali Elli na uspjehu, drugi su je prozvali zbog takvog, svojevrsnog izrugivanja s ljudima koji prehranjuju obitelj s minimalnom plaćom ili čak umirovljenicima koji u velikoj većini žive životom nedostojnim čovjeka, kada je riječ o financijama.

Pročitajte još
'Smrzavanje sala' pomoglo je našim zvijezdama riješiti se masnih naslaga dok je Lindu Evangelistu...

"Treba se znati derati i imati poznatog tatu, taj dio je jako bitan! Obrazovanje nije bitno, ne treba niti srednja, koju su neki naknadno riješili", stoji u jednom od komentara. Drugi komentar bio je isto neugodan za Ellu jer je pisalo: "Ili od muževe plaće". Drugi komentator aludirao je na to da Ella radi minimalno, doknjezin muž financira život nje i djece.

Ella Dvornik

(FOTO: Srecko Niketic/PIXSELL)

Ella je odlučila ozbiljno shvatiti ovu situaciju te odgovoriti na takve komentare baš onako kako ona misli da treba.

"Ne trebaš ni imati tatu da bi ovo radio. Nemaju svi poznate roditelje pa trpaju pare bezobrazno od Instagrama. Ako proplačem sad zbog osobe bez imena, slike i prezimena, jadna li sam. Dođi mi u facu, pokaži mi što si ti napravio", poručila je 31-godišnja influencerica pravdajući svoj video koji je trebao zrcaliti njezin poslovni uspjeh.

Pročitajte još
Od buntovne tinejdžerice do supruge i mame dvije kćerkice: Prošlo je 15 godina otkako se Ella Dvornik pojavila na sceni