Ostalo

Ella Dvornik objavila golišavu fotografiju, a zatim se obračunala s muškarcem koji ju je izvrijeđao

Kad se pogledam u ogledalo, meni su moje grudi super i ne bih ih mijenjala za ništa, jer nazovite me sada kako hoćete, meni su prej**ene", napisala je Ella

vijesti.hr
10.12.2015 20:32

Ella Dvornik objavila je na svom Instagramu fotografiju koja je prikazuje kako leži na tepihu pored laptopa, a jedan muškarac uputio je pjevačici zloban komentar.

"Vidi joj poluprazan grudnjak", napisao je, a Ellu je to toliko naljutilo da mu je odlučila posvetiti poduži post.

"Ako gospodin ovo vidi (pošto mu je nestao komentar) neka pročita, i neka pročitaju svi ostali gospodini koji nemaju sise, ali ih brinu tuđe (a neki gospodini imaju i veće sise od nas žena hehe). Ovo je iskreno za sve djevojke koje zaista zaboli više pipica (da prostite) i za one koje će tek zaboljeti! Da, neke od nas nemaju velike grudi, nemamo ni srednje. Ja na primjer imam košaricu 70 B. Ne nosim push up, nemam silikone, i kad idem vani ne varam dečke da su mi sise veće nego sto jesu. Ne guram ih u korzet, nit stavljam čarape u grudnjak, ne photoshopiram ih i ne ispada mi papir iz njega (jednom sam probala i osramotih se k'o nikad haha). Ne volim grudnjake sa spužvama, a cure s malim grudima znaju i zašto. Jer nam uđe majica u taj fantomski prostor koji bi trebale popuniti grudi i nastane propuh. Kad se pogledam u ogledalo, meni su moje grudi super i ne bih ih mijenjala za ništa, jer nazovite me sada kako hoćete, meni su pre**bene", napisala je Ella.

Dodala je da bi u slučaju da ima silikone "izniknula dva brda divna, koja se ne bi spuštala ni da je gravitacija četiri puta jača pa bi komentar bio 'vidi je plastične, što ti je to trebalo'".

"Ja se svojeg tijela ne sramim, volim se s malim grudima. Ne sramim se što sam mršava ni što su mi ruke žgoljave. Ne smeta mi što kad legnem, mi legne i to malo grudnog tkiva koje bi trebalo košaricu popuniti, pa zato budem ravna. Ne smeta mi moja dolina, a ne smetaju mi ni tuđa brda. Neka djevojke velikih grudi znaju da mi normalni cijenimo i vaše velike grudi. Sve grudi volimo, kakvih god veličina bile", zaključila je Ella.