Play ponuda
Play ponuda
uživa na hvaru

Ella Dvornik poludjela na kritike: 'Ovakve komentare pišu žene koje su nezadovoljne svojim tijelom'

'Sjajna linija, svaka ti čast', 'Presavršena si', 'Otkrij nam svoju tajnu', samo su neki od komentara kojima su je zasuli, no bilo je i mnogo kritika prema kojima je Dvornikova premršava

Image

Ella Dvornik

Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 19.6.2016. u 12:08
Play ponuda

Ella Dvornik ove kišne dane provodi na sunčanom Hvaru gdje uživa sa svojim zaručnikom Charlesom. 

Ondje su otišli kako bi proslavili njegov rođendan, a savjete za najromantičnija mjesta na Hvaru potražila je od svojih obožavatelja. 

Naravno, Ella je mnoge fotografije s odmora podijelila na Facebooku, a najupečatljivija je ona u badiću uslikana iz profila, na kojem je Ella pokazala kako se već dovela u ljetnu formu. 

'Sjajna linija, svaka ti čast', 'Presavršena si', 'Otkrij nam svoju tajnu', samo su neki od komentara kojima su je zasuli, no bilo je i mnogo kritika prema kojima je Dvornikova premršava, koje su poprilično razbjesnile Ellu pa je morala reagirati: 

"I ooopet neke gospe BEZ svoje slike, zaključanog profila, na fotki djevojke koja nije pala pod utjecaj silikonskog miljea, pišu kako ima premršave 'nogice'??! Jesu to neke pileće nogice za juhu ili što? Wtf?! Dosta mi je svih vas dušebrižnika koji nemate pametnija posla u svojoj nemogućnosti ili nemoći da se pozabavite svojim tijelom (jer takve plitke i površne komentare daju samo nadrndane žene nezadovoljne sobom, obično sa +5/10/20 kg viška) kudite sasvim normalno i zgodno tijelo djevojke kojoj ne nedostaje ama baš ništa i ona to zna. Kad tvoja trava bude najzelenija na svijetu mooožda možeš pljucnuti na tuđu, do tad žene drage okanite se sitničavih komentara", napisala je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi show!

Ovo može samo Dara Bubamara! Na pozornici joj 'ispale' tangice i grudnjak, a ona fanove počastila 'vrućim' plesom

Play ponuda

Više s weba