Play ponuda
Play ponuda
potpuno iskrena

Ellen DeGeneres otkrila svoju mračnu tajnu: 'Očuh me seksualno zlostavljao i provaljivao mi u sobu'

Popularna je voditeljica odlučila podijeliti svoju priču kako bi potaknula mlade djevojke s istim problemom da potraže pomoć

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 29.5.2019. u 9:45
Play ponuda

Popularna televizijska voditeljica Ellen DeGeneres u showu Davida Lettermana otkrila je tamne tajne svoje prošlosti. Naime, priznala je kako ju je očuh seksualno zlostavljao, a da joj mama to godinama nije vjerovala. 

>>Ellen DeGeneres uključlila se u akciju spašavanja australskog koraljnog grebena

61-godišnja voditeljica poznatog "The Ellen DeGeneresShowa", nakon toliko je godina ispričala ovu priču u kojoj je, čini se, bila sama jer joj majka Betty do prije nekoliko godina nije vjerovala. 

Ellen je tada imala samo 15 godina, a očuh (kojeg nije imenovala) joj je nekoliko puta dirao grudi pod izlikom da provjerava kvržice jer se njena mama borila s rakom dojke. 

>>Mia Negovetić razvalila u showu Ellen DeGeneres izvedbom Beyonceine pjesme 'Listen'

"Rekao mi je da je mama izvan grada i da mora provjeriti moje grudi kako se ona nebi uzrujavala", ispričala je Ellen i nastavila. "Nisam tada znala mnogo o tijelima, a on me uvjerio da me mora provjeravati. Jednom je skoro srušio vrata kako bi mi ušao u sobu, a ja sam pobjegla kroz prozor", dodala je. ,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Sada sam ljuta na sebe jer sam tada bila preslaba da nešto poduzmem. Priča je grozna, a želim je sada ispričati kako bi bila poruka mnogim curama diljem svijeta kojima se ovo dešava", rekla je Ellen. 

"Ja nisam tada rekla mami jer sam štitila njezine osjećaje. Nemojte to raditi",  zaključila je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi show!

Ovo može samo Dara Bubamara! Na pozornici joj 'ispale' tangice i grudnjak, a ona fanove počastila 'vrućim' plesom

Play ponuda

Više s weba