Ostalo

Ellen DeGeneres poljubila Jennifer Aniston: 'Imaš jako mekane usne'

Ellen je prije dva tjedna u svom talk showu poljubila Howarda Sterna, a iduća je 'na tapeti' bila njena dugogodišnja prijateljica Jennifer Aniston

Tabloid.hr
28.10.2019 11:03

Ellen DeGeneres i Jennifer Aniston zapečatile susvoje dugogodišnje prijateljstvo poljupcem.

Voditeljica je ugostila glumicu u najnovijoj epizodi svog talk showa, a pusa je uslijedila nakon razgovora u ljubljenju.

Naime, Ellen je prije dva tjedna u talk showu poljubila medijskog mogula Howarda Sterna , a znatiželjna Jennifer ju je ispitivala o detaljima.

"Jesi li uživala? Jesi li bila nervozna? Jesi li mu se baš prepustila? Kad si zadnji put poljubila muškarca?", upitala je glumica Ellen.

"Pa bilo je ugodno... Zašto su svi ako šokirani? Da,ja ljubim dečke! A kad si ti posljednji put poljubila djevojku u usta?", upitala je Ellen svoju gošću, na što joj je ona kratko odgovorila: "Ja ne ljubim djevojke u usta".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

U tom se trenutku voditeljica nagnula i poljubila Aniston u usta, nakon čega jepublikapodivljala. "To je ono što žele vidjeti, čekali su godinama na to", rekla je Ellen.

"Imaš vrlo mekane usne", poručila joj je 50-godišnja Aniston, a njihov je poljubac postao pravi hit na društvenim mrežama.