Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zapečatile prijateljstvo

Ellen DeGeneres poljubila Jennifer Aniston: 'Imaš jako mekane usne'

Ellen je prije dva tjedna u svom talk showu poljubila Howarda Sterna, a iduća je 'na tapeti' bila njena dugogodišnja prijateljica Jennifer Aniston

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 28.10.2019. u 11:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ellen DeGeneres i Jennifer Aniston zapečatile su svoje dugogodišnje prijateljstvo poljupcem.

Voditeljica je ugostila glumicu u najnovijoj epizodi svog talk showa, a pusa je uslijedila nakon razgovora u ljubljenju.

Naime, Ellen je prije dva tjedna u talk showu poljubila medijskog mogula Howarda Sterna, a znatiželjna Jennifer ju je ispitivala o detaljima.

"Jesi li uživala? Jesi li bila nervozna? Jesi li mu se baš prepustila? Kad si zadnji put poljubila muškarca?", upitala je glumica Ellen.

"Pa bilo je ugodno... Zašto su svi ako šokirani? Da, ja ljubim dečke! A kad si ti posljednji put poljubila djevojku u usta?", upitala je Ellen svoju gošću, na što joj je ona kratko odgovorila: "Ja ne ljubim djevojke u usta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U tom se trenutku voditeljica nagnula i poljubila Aniston u usta, nakon čega je publika podivljala. "To je ono što žele vidjeti, čekali su godinama na to", rekla je Ellen.

"Imaš vrlo mekane usne", poručila joj je 50-godišnja Aniston, a njihov je poljubac postao pravi hit na društvenim mrežama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba