Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Stigla prinova

Elon Musk prošle godine u tajnosti dobio blizance s kolegicom

Milijarder Elon Musk dobio je u tajnosti prošle godine blizance s izvršnom direktoricom njegovog startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink

Image
Foto: Patrick Pleul/Pool via AP
Hina/ 7.7.2022. u 9:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izvršni direktor Tesla Inc Elon Musk i Shivon Zilis, izvršna direktorica Muskova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink, dobili su blizance u studenome 2021., objavio je Business Insider u srijedu. U travnju su Musk i Zilis podnijeli zahtjev za promjenom imena blizanaca tako da "imaju očevo prezime" i sadrže majčino prezime kao dio srednjeg imena, piše u izvješću u kojemu se citiraju sudski spisi.

Teksaški sud u svibnju je odobrio njihov zahtjev, dodaje se u izvješću. Zilis, 36, identificirana je na svom LinkedIn profilu kao direktorica operacija i posebnih projekata u Neuralinku, čiji je suosnivač i predsjednik 51-godišnji Musk. Počela je raditi u tvrtki u svibnju 2017., isti mjesec kada je imenovana direktoricom projekta umjetne inteligencije u Tesli, gdje je radila do 2019. godine.

Također je članica uprave u istraživačkoj tvrtki za umjetnu inteligenciju OpenAI, kojoj je suosnivač Musk, prema njezinu profilu na LinkedInu. Vijest o dolasku blizanaca povećava Muskov ukupni broj djece na devetero. Musk ima dvoje djece s kanadskom pjevačicom Grimes, a ostalih petero djece s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson. Musk i Grimes dobili su svoje drugo dijete putem surogat majke u prosincu. Milijarder je rekao da su on i Grimes  "polurazdvojeni", prema izvješću Page Six u rujnu prošle godine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na gospodarskom forumu

Mia Franić nakon dugo vremena snimljena u javnosti: Manekensku karijeru u potpunosti je ostavila u prošlosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba