Ostalo

Elon Musk sa sinovima posjetio papu Franju, mlađahni potomci ukrali pažnju: 'Izgledate kao Beatlesi'

Dok se Vatikan nije oglasio o posjetu Elona Muska, svjetski inovator o tome se požurio pohvaliti na Twitteru. S njim su bili i sinovi

A.Š. - Hina
03.07.2022 12:35

Svjetski inovator i multimilijarder Elon Musk na Twitteru se pohvalio kako je posjetio papu Franju u Vatikanu. Nije bio sam već u društvu četvorice sinova koje je dobio u prvom braku s Justine Wilson . Uz fotografiju, napisao da je počašćen što je u petak upoznao papu.

Komentari su se počeli nizati vrlo brzo, a u fokusu pratitelja bili su njegovi sinovi - usporedili su ih s legendarnim Beatlesima, a pisali su i kako su to nasljednici Muskovog poslovnog carstva. Primijetili su i kako Elon ne brine previše o tome kako izgleda jer je, primjerice, za susret s poglavarom Crkve odjenuo hlače otprilike dva broja veće.

Dok se Musk hvali, Vatikan se o ovom posjetu nije oglasio. Izvršni direktor Tesle i SpaceX-a nije bio na službenoj listi posjetitelja pa se možda s poglavarom Katoličke crkve susreo u 'privatnijem' aranžmanu.

Prema pisanju talijanskih medija, razgovarali su o tehnologiji i kako bi ona mogla pomoći ljudima u budućnosti. Susret se odvio u domu sv.Martegdje papa inače obitava.

Musk je objavio fotografiju sastanka u ranim jutarnjim satima u subotu nakon što u tjedan i pol dana nije objavio niti jedan tvit.