Ostalo

Elton John u memoarima optužio Madonnu da je bila neljubazna i zla prema Lady Gagi

Elton je prošlog tjedna objavio memoare 'Me', a osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica

Tabloid.hr
24.10.2019 14:52

Elton John je u memoarima 'Me' optužio Madonnu da je bila "neljubazna i zla" prema Lady Gagi.

Glazbenik se osvrnuo na intervju iz 2012. u kojem je Madonna ocrnila Gaginu pjesmu 'Born This Way' jer zvuči slično kao njen hit 'Express Yourself' 1989.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Shvaćam da je Gagin singl 'Born This Way' definitivno zvučao slično kao i 'Express Yourself', ali nisam shvatio zašto je Madonna bila tako neljubazna i zla u cijeloj toj situaciji, umjesto da to shvati kao kompliment... Posebno zato što tvrdi da se zauzima za žene", napisao je Elton u memoarima.

"Mislim da je to jednostavno pogrešno - etablirana glazbenica ne bi trebala demotivirati mlađu umjetnicu odmah na početku karijere", zaključio je legendarni glazbenik.

Prije sedam godina, za vrijeme spornog interjua, John je nazvao Madonnu "noćnom morom" i "jeftinom striptizetom". Inače, ona je krsna kuma dvojici njegovih sinova.

"Bio sam uzrujan i rekao sam poprilično užasne stvari o njoj na australskoj televiziji, tip kojeg sam znao od 70-ih nazvao je Molly Meldrum. Možete zaključiti iz snimke da to nije bio dio intervjua, već da sam između snimanja pričao sa starim prijateljem. Unatoč tome, moje su riječi završile na televiziji, čime je ekspresnozavršilo to staro prijateljstvo. Ipak, nisam to smio reći. Ispričao sam se", objasnio je John.

Ipak, izgleda da su Madonna i Gaga zakopale ratnu sjekiru budući da su zajedno viđene na ovogodišnjem after partyju dodjele Oscara.