Ostalo

Emilia Clarke napokon otkrila tko je krivac za Starbucks čašu usred kadra 'Igre prijestolja'

Nakon što se prije nekoliko mjeseci dogodila viralna pogreška čaše usred epizode GOT-a, saznao se i krivac

Tabloid.hr
31.10.2019 11:20

U jednoj se od posljednjih epizoda popularne serije " Igre prijestolja " dogodila pogreška o kojoj se pričalo još mjesecima kasnije. Riječ je o Starbucks čaši koja se slučajno našla na stolu za vrijeme snimanja, a nitko je očito nije primijetila pa je postala viralna nakon što su gledatelji vidjeli propust koji se dogodio scenaristima.

"Bili smo nevjerojatno koncetrirani na Daenerys i Jon Snowa tejednostavno nitko nije vidio što stoji na stolu.Kadasam shvatio što smo učinili, nisam mogao vjerovati i bilo mi je neugodno. Mislili smo 'Pa kako nitko nije vidio čašu usred kadra?'", rekao je u jednom intervjuu David Benioff , scenarist serije.

Sada je napokon otkriveno tko je krivac za kultnu čašu na setu. Naime, Emilia Clarke koja je glumila Daenerys Targaryen je gostovala u showu Jimmyja Fallona te je tvrdila kako je čašu ostavio Conleth Hill koji je utjelovio Varysa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Rekao mi je: 'Žao mi je draga, nisam htio ništa reći jer su svi bili uvjereni da si ti kriva', a ja sam bila u šoku", rekla je Emilia i napokon riješila misterij.