BLURRED LINES

Emily Ratajkowski optužuje Robina Thickea za seksualno napastovanje: 'Osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima'

Supermodel Emily Ratajkowski napisala je knjigu 'My Body' u kojoj je podijelila niz detalja iz svoje manekenske karijere, ali i privatnog života.

Image
Foto: Youtube
Tabloid.hr/ 3.10.2021. u 13:30

Knjiga će biti objavljena idući mjesec, a manekenka je u njoj podijelila niz tvrdnji koje su vezane uz snimanje spota za pjesmu 'Blurred Lines', koja je i ranije izazivala kontroverze.

Naime, Ratajkowski je otkrila kako ju je tijekom snimanja spota, glazbenik Robin Thicke dodirivao po golim grudima.

“Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmaknula, a zatim sam ga pogledala u čudu“, piše u knjizi.

Opisala je i kako se pjevač u jednom trenutku napio i počeo agresivno ponašati.

“Smijao se tijekom snimanja, nije mogao stajati na nogama, u jednom trenutku Diana Martel, redateljica videospota, upitala ga je je li dobro“, samo su neki od detalja.

Upravo se čita

Image
mračna otkrića

Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Podsjetimo, Emily Ratajkowski jedan je od najplaćenijih supermodela, a mnogima je i jedna od najljepših žena svijeta. Ranije ove godine rodila je dječaka kojem su ona i suprug Sebastian nadjenuli ime Sylvester Apollo Bear.

Tabloid.hr/ 3.10.2021. u 13:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
Stiže prinova

Adam Levine i supruga očekuju treće dijete? Viktorijina anđelica na plaži pokazala trudnički trbuščić

Više s weba