Ostalo

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: 'Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune'

"Emina je bijesna na Sandala jer ju pokušava ostaviti bez ičega iako su u braku bili 10 godina. Problem je što Mustafa traži da se dvije nekretnine prodaju i da veći dio novca od prodaje pripadne njemu", tvrdi izvor

L.K.
20.01.2022 21:00

Pjevačica Emina Jahović i njezin bivši suprug, ali i kolega Mustafa Sandal našli su se na zakazanom ročištu kako bi se dogovorili oko podjele imovine vrijedne 20 milijuna dolara odnosno 132,6 milijuna kuna.

Navodno se Emina i Mustafa već tri godine ne mogu dogovoriti oko togakome će poslije razvoda pripasti vila na Bosporu vrijedna 16 milijuna eurakao i glazbeni studio koji su kupili za četiri milijuna eura.

Pročitajte još
Ova je srpska ljepotica dokaz da i estetska kirurgija može izgledati lijepo kada se uradi s mjerom

"Emina je bijesna na Sandala jer ju pokušava ostaviti bez ičega iako su u braku bili 10 godina. Problem je što Mustafa traži da se te dvije nekretnine prodaju i da veći dio novca od prodaje pripadne njemu.Emina je zato angažirala nekoliko odvjetnika koji će pokušati dokazati na sududa je riječ o imovini stečenoj u braku, koju ne može otuđiti bez njezine suglasnosti", tvrdiizvor koji je dodao kako Eminane želinapustiti kuću u kojoj su ona i Mustafa živjeli sa sinovima Jamanom i Javuzom .

"Ta vila je jedna od najljepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelijep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sdječacima, dok Mustafa želi da ju proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pjevački parratujei oko glazbenog studijakoji su zajedno kupili za četiri milijuna eura", pojasnio je izvor.

Pročitajte još
Srpska Penelope Cruz u Hrvatskoj predstavila liniju kozmetike pa progovorila o Jeleni Rozgi: 'Imamo naše...

"Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pjesme posljednjih godina. Zato smatra da joj studio treba pripastiposlije razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najvećem ludilu nije mogla ni pomišljala kako će joj gaMustafa pokušatioduzeti. Sve što je zaradila u braku od pjesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. Za isto to vrijemeMustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko osim njega ne zna koliko je novca tako sakrio od Emine", rekao je insajderza Informer .

Podsjećamo kako 52-godišnjiMustafa Sandal ne miruje. Pjevač će se uskoro oženiti 20 godinamlađudjevojku Melis Sutšurup , pišu turski mediji. Sandal je već dvije godine u vezi smlađom djevojkom s kojom se tek nedavno počeozajedno pojavljivatiu javnosti.

Pročitajte još
Za ovu srpsku ljepoticu kažu da je doktor napravio savršen posao, a sada je predstavila projekt na kojem radi 5 godina