Play ponuda
Play ponuda
'posudili' su

Eminem dobio presudu. Politička stranka mu mora platiti 600.000 dolara

Eminem je u rujnu 2014. podnio tužbe protiv tadašnje vladajuće stranke Novog Zelanda zbog kopiranja glazbe

Image
Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
Tabloid.hr/ 26.10.2017. u 12:07
Play ponuda

Iako već ima milijune slavni Emimen uskoro će postati bogatiji za još 600.000 dolara. Naime, Eminen je dobio toliko odštetu od suda. 

Naime, konzervativna politička stranka s Novog Zelanda prije tri godine ‘posudila’ je glazbenu podlogu Eminemove pjesme ‘Lose Yourself’ za svoj propagandni spot.

Eminem je tužio stranku zbog povrede autorskih prava i sud je napokon presudio u njegovu korist. 

Reper se inače posljednjih godina malo povukao sa scene, no nedavno je snimio duet sa Pink. Pjevačica je ispričala kako je oduvijek željela raditi s njime, no skupila je hrabrosti nakon što se napila. 

"Moj producent i ja smo počeli raditi na pjesmi i napisala sam taj neki rap. Pili smo vino, a kad sam došla kući, pomislila sam da bi bilo super popiti još. Ne kaže se uzalud da kad si pijan, dobiješ hrabrost", našalila se Pink pa nastavila: "Poslala sam Eminemu mail. Napisala sam mu da ga volim i da mi se sviđa što radi s istim ljudima, poput Rihanne. Dodala sam da je ona zgodnija od mene, ali da sam ja zabavnija i da želim Grammyja u rap kategoriji te da bi voljela da radi sa mnom na ovoj pjesmi. Bio je to prilično dug e-mail, a onda mi je on vratio e-mail. Napisao samo - OK", ispričala je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba