Play ponuda
Play ponuda
ne prestaje stvarati neprijatelje

Eminem zaprijetio Lani Del Rey: 'Udarit ću je dva puta ravno u lice'

Eminem je objavio novi video kako bi promovirao svoj nadolazeći album Shady XV. U njemu reper proziva Lanu Del Rey i prijeti joj nasiljem te repa o skandalu sportaša Raya Ricea koji je ispunio naslovnice svojim zlostavljačkim ponašanjem prema supruzi Janay.

Image
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL/BigPictures/PIXSELL
RTL/ 12.11.2014. u 9:28
Play ponuda

Eminem ne prestaje stvarati nove neprijatelje, a u svojoj 18-godišnjoj karijeri reper je zaratio sa svima od Christine Aguilere do Mobyja.

Sada je na tu listu dodao i još dva slavna imena, pjevačice Lane Del Rey i reperice Azealie Banks.

Eminem je objavio novi video "SHADYXV - THE CXVPHER" kako bi promovirao svoj nadolazeći album Shady XV. U njemu reper proziva Lanu Del Rey i prijeti joj nasiljem te repa o skandalu sportaša Raya Ricea koji je ispunio naslovnice svojim zlostavljačkim ponašanjem prema supruzi Janay.

"K**** udarit ću Lanu Del Rey ravno u lice dva puta, kao što je Ray Rice na danjem svjetlu ispred video nadzora u liftu udario svoju ženu", repa Eminem u videu.

Lana Del Rey još nije komentirala ovaj reperov 'ispad'.

"Eminem je kralj stihova kao što je Frank Sinatra kralj vokala. Obožavam Eminema", rekla je nedavno Lana, ali čini se kako bi sada mogla promijeniti mišljenje.

U pjevačicinu obranu je stala i njezina kolegica, reperica Azealia Banks koja je na svom Twitteru napisala "Lana Del Rey reci mu neka se vrati u svoju kamp prikolicu i pojede večeru iz mikrovalne i posisa sestrine sise".

Ovaj kontroverzni video možete pogledati u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba