Play ponuda
Play ponuda
preminuo nakon bolesti

Estrada tuguje za Kemalom: 'Prijatelju, hvala ti na svemu'

Nakon iznenadne smrti legendarnog glazbenika Kemala Montena uzrokovane sepsom, njegovi su kolege sa balkana zavijeni u crno, a njihovi profili na društvenim mrežama preplavljeni su oplakujućim statusima.

Image

Kemal Monteno

Foto: Facebook
RTL/ 21.1.2015. u 14:26
Play ponuda

Popularni pjevač i umjetnik Kemal Monteno preminuo je danas u prijepodnevnim satima na zagrebačkom KBC-u, a profili društvenih mreža njegovih kolega uskoro su ispunjeni tužnim statusima.

Preminuo legendarni Kemal Monteno!

"Nažalost, otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini. Živio je skromno i s puno ljubavi i razumijevanja prema svima oko sebe. Dragi Kemo, počivao u miru. Iskrena sućut obitelji. Hvala ti na svemu, prijatelju", napisao je na svom Facebook profilu Tony Cetinski.

Svoju sućut iskazala je i pjevačica Nina Badrić, koja je putem Twittera podijelila njegovu pjesmu 'Sarajevo ljubavi moja', uz komentar "Počivali u miru, gospodine Monteno".

"Pretužna sam, puklo mi je srce", napisala je Severina na svom Instagram profilu, a sućut je putem Facebooka izrazila i nova hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba