Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne mogu odoljeti

Estradne ličnosti u posljednje vrijeme opila želja za političkom moći

Dobro je poznata stvar da su Hrvati kao nacija ludi za politikom. To je dovelo do jednog novog trenda - politikom se želi baviti sve više ljudi

RTL/ 22.5.2015. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Željko Bebek nedavno je zapjevao na jednoj proslavi HDZ-a. Kaže nam to nije ništa novo. Što je stariji, to je konzervativniji.

U potpori HDZ-u društvo mu pravi i glumac Robert Kurbaša, koji je, ističe, tek simpatizer, za razliku od Bebeka koji je član stranke već godinama. Nisu oni jedini estradnjaci koje politika grli svojim opojnim krakovima. Svi bi, tvrde, mijenjali svijet!

Ovo su stvarno neobična vremena u kojima su nužne neke promjene", ističe glumica Barbara Rocco. 

"Ja sam takva priroda, ja želim stvari promijeniti, ja ne mogu gledati, okretati glavu i praviti se da se to mene ne tiče", rekao je njen kolega Milan Štrljić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za fotelju državne kulture izborila se glumica Anja Šovagović Despot. U slučaju pobjede HDZ-a na predstojećim izborima, baš je ona najizglednija kandidatkinja za resornu ministrica.

"Mislim da se trebam kanit ćoravog posla i baviti se onim što volim", prokomentirala je Despot glasine. 

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Bračni život traje, ali iskrica kod nekih još nema: 'Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'

A političku moć voli i mlada redateljica Irena Škorić. Baš je nju Ivo Josipović odabrao za svoju potpredsjednicu. Biti politički angažiran valjda je 'in' ove sezone.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'UMJETNOST'

Bivša djevojka Bake Praseta stala gola pred objektiv i poslala poruku YouTuberu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba