Ostalo

Evan Rachel Wood se zaručila za kolegu iz benda

Iako su zaruke pokušali zadržati u tajnosti. Zvijezda filma Westworld u javnosti se pojavila sa srebrnim prstenom na lijevoj ruci baš kao i njezin partner Zach Villa. Zaruke su i potvrdili

vijesti.hr
31.01.2017 09:08

Glasnogovornik glumice i pjevačice potvrdio je da 29-godišnjakinja zaručena za kolegu iz benda Zacha Villa. O zarukama se počelo šuškati nakon što je zaljubljeni par stigao na dodjelu nagrada udruženja glumaca (SAG) a nosili su identično prstenje na lijevoj ruci.

Zach i Evan Rachel Wood upoznali su 2015. kada su zajedno nastupali u jednom klubu u Los Angelesu. Odtad su nerazdvojni, a osim što žive zajedno, skupa nastupaju i u elektronik pop bendu Rebel and a Basketcase .

Evan je inače na dodjelu nagradu stigla u plavom odijelu. Glumica je najavila da će cijelu sezonu nagrada, koja će završiti naravno najprestižnijom Oscarima, odraditi isključivo noseći različita odijela, a ne haljine. Sada se mnogi pitaju hoće li se i udati u odijelu.

Osim toga, nedavno je progovorila o bolnom iskustvu. Otvoreno je priznala da su je dvaput silovali.

Evan je bila zaručena za kontroverznog glazbenika do 2010., a iza sebe ima i propali brak s kolegom, zvijezdom filma 'Billy Elliot', Jamieom Bellom . Imaju četverogodišnjeg sina. Jamie je trenutačno zaručen zaglumicu Kate Maru .