Play ponuda
Play ponuda
Čekanju je došao kraj

Evo što je Taylor Swift htjela poručiti svojim čudnim ponašanjem na društvenim mrežama

Nakon što je Taylor Swift prije nekoliko dana potpuno izbezumila obožavatelje svojim potezima na društvenim mrežama, čini se da je čekanju došao kraj

Image

Taylor Swift

Foto: AP Images
Tabloid.hr/ 23.8.2017. u 11:54
Play ponuda

Naime, Taylor je prvo izbrisala sve objave na Instagramu, Twitteru, Facebooku i svojoj službenoj stranici, a onda je objavila dva videa u kojima se vidi zmija koja pomiče rep.

Obožavatelji su odmah počeli pretpostavljati da sve to znači da stiže njen novi album, a prema pisanju stranih medija - bili su u pravu. 

Naime, Taylor bi u petak trebala objaviti novi singl, prvi sa šestog studijskog albuma. Šuška se i da bi mogla iznenaditi pa objaviti odmah i cijeli album. 

Navodno bi onda, na dodjeli MTV-jevih Video Music Awards u nedjelju, trebala objaviti i spot. 

Svemu ovome ide u prilog činjenica da je Taylor izbrisala objave na društvenim mrežama na isti dan na koji je prije tri godine objavila singl 'Shake It Off', prvi s posljednjeg albuma '1989'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Počevši od 2006., Taylor je objavljivala albume točno svake dvije godine. Od '1989' prošlo je malo više od toga pa i ta činjenica ide u prilog ovim špekulacijama. 

Posljednjih nekoliko mjeseci Taylor se potpuno povukla iz javnosti i s društvenih mreža, a već se tada počelo šuškati da radi na novoj glazbi. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba