Play ponuda
Play ponuda
ON JE NOVI ELVIS?

Evo što Justin Bieber radi kada nije na pozornici!

Dobrodošlicu diljem svijeta uživa Justin Bieber. 18-godišnji pjevač promovira svoju svjetsku turneju koja počinje najesen, a ekskluzivne kadrove iz dokumentarnog filma koji ga prati iza pozornice donosi Exkluziv Tabloid.

RTL/ 21.6.2012. u 18:20
Play ponuda

Ovako je to izgledalo u Meksiku, u kojem je Justin pjevao pred čak 300 tisuća obožavateljica. Dok su one čekale i vrištale ispred hotela, on se opuštao uz gitaru, a od menadžera zaradio nimalo skromnu usporedbu s najvećima.

"Justin sjedi straga, sjedi na kauču i prebire po gitari. Dan je ušao i nasmijao se, ispričavši slavnu priču. Kad su Beatlesi upoznali Elvisa, ušli su, a on je sjedio i prebirao po gitari dok ga je čekao rasprodani koncert!"

Riječ je tek o uvodu – 18-godišnji Bieber putuje svijetom i najavljuje veliku turneju koja počinje u rujnu.

"Idemo u Veronu, pa letimo u Madrid. Bit ću umoran do kraja dana, ali ću izdržati za moje Beliebere!"

A Belieberi su u samo godinu dana postali pravi pokret. Milijuni djevojaka trče za njim i poput božanstva ga štuju na društvenim vezama, a Justin zbog ovakve histerije upada u bizarne situacije.

"Pravi Belieber najčešće glasno vrišti kad me upozna, ponekad i plače. Upoznao sam djevojku, prvi put me vidjela, prišla mi je i poljubila me u usta! Ja sam je pozdravio, a ona nije mogla prozboriti ni riječ, bilo je ludo! Djevojke padaju u nesvijet na pozornici i iza nje, samo padaju u nesvijest svugdje!"

Nekima ova histerija izgleda smiješno i prenapuhano, ali da je doista postao svjetska senzacija, svjedoči i podatak da se broj njegovih registriranih fanova popeo na 50 milijuna. Čisto za usporedbu, BarackObama ima ih upola manje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba