Ostalo

Evo tko će najviše zaraditi na ekskluzivnom intervjuu Meghan Markle i princa Harryja jer oni neće dobiti...

RTL Hrvatska najavljuje specijal 'CBS PREDSTAVLJA OPRAH S MEGHAN I HARRYJEM', intiman intervju Opre Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, koji će se emitirati u ponedjeljak, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL-u.

Tabloid.hr
07.03.2021 12:30

Sutra navečer ljubitelje kraljevske obitelji, ali i odbjeglog princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle čeka prava poslastica.

Svjetlo dana ugledat će ekskluzivan intervju koji je par imao s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey .

U intervjuu Meghan i Harry otkriti će mnoge do sada nepoznate detalje o kraljevskoj obitelji te svoje razloge zašto su odlučili napustiti svoje kraljevske dužnosti.

Meghan Markle i Oprah Winfrey

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, unatoč njihovom hrabrom istupanju, par od mreže CBS koja ima sva prava na intervju neće dobiti niti centa.

Kako prenosi Daily Mail , najviše će profitirati upravo Oprah koja će biti isplaćena između sedam i devet milijuna dolara.

Meghan i Harry prošle su godine osnovali produkcijsku tvrtku Archewell Audio koja će producirati ovaj intervju pa se vjeruje da će zbog očekivanih nekoliko stotina milijuna pregleda vratiti uloženi novac.

Ovaj intervju, nakon kojeg ništa neće biti isto za kraljevsku obitelj, ali ni Harryja i Meghan, svakako pogledajte sutra u 19:30 na RTL-u.