Play ponuda
Play ponuda
za sve je kriva svekrva

Evo tko je kriv za prekid Ronalda i Irine

Prema pisanju portugalskog lista Correiro de Manha, nogometaš je navodno ostavio lijepu manekenku jer nije željela doći u njegovu rodnu Madeiru na rođendanski party iznenađenja njegovoj majci.

Image
Foto: Instagram
I.H./ 16.1.2015. u 17:19
Play ponuda

Nakon što Irina Shayk nije bila uz Cristiana Ronalda na dodjeli Zlatne lopte (a prošle godine je bila), mnogi su zaključili kako nešto u raju ne štima.

Prema pisanju portugalskog lista Correiro de Manha, nogometaš je navodno ostavio lijepu manekenku jer nije željela doći u njegovu rodnu Madeiru na rođendanski party iznenađenja njegovoj majci Mariji Dolores dos Santos Aveiro. Zbog toga su se navodno jako posvađali.

Image

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

Foto: Facebook
Image

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

Facebook

"Cristiano je htio iznenaditi svoju majku, a budući da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je biti s mamom za njezin rođendan, no Irina nije željela ići. Jako su se posvađali, a on je Novu godinu proveo sam sa svojim sinom. Irina je loše pričala o Dolores, a Ronaldo je zauzeo majčinu stranu.

To je bila kap koja je prelila čašu i već posljednjih nekoliko mjeseci njih dvoje imaju loš odnos", rekao je blizak izvor.

Image

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

Foto: YouTube Screenshot
Image

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

YouTube Screenshot

"Dolores smatra da Irina nije dobra za ulogu majke Ronaldovom sinu. Ona je željela neku koja će, u budućnosti, biti dobra majka Cristianu Jr., a to nije bio Irinin prioritet", dodao je izvor.

Ronaldovi obožavetelji su, uz sve to, primjetili kako je Irina prestala pratiti Kikija na Twitteru, a svoj rođendan je slavila daleko od njega, u toplijim krajevima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba