Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TOP 5 SUDSKE MODE

Evo zašto zavodnice s estrade postaju pokajnice u crnom!

Pred sudom nas čeka sva sila poznatih Hrvatica! Ne brinite, u pitanju nije neki kolektivni estradni slučaj, već novo izdanje rubrike Top 5, u kojoj se bavimo sudskom modom. Zašto poznate estradne zavodnice pred palačom pravde postaju pokajnice u crnom i pomaže li im to u sudskim slučajevima?

RTL/ 29.9.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S više ili manje sluha, čedne ili manje čedne, ali ove nas dame već godinama uveseljavaju svojim glazbenim poskočicama. No, ova petorka, spletom čudnih okolnosti, proširila je područje djelovanja I svojom pojavom uveselila I poslovično ozbiljne hrvatske suce. Kakvu su im modno verbalnu eskapadu pripremile, podsjećamo vas u ovotjednoj top pet ljestvici.

5. Nina Badrić rijetko je kada prelazila granicu dobrog ukusa. U njezinu slučaju bataci I prsa na meniju su samo na nedjeljnom ručku i tu I tamo pokojem spotu. No, njezina nedavna čednost prilikom svjedočenja na suđenju Ivi Sanaderu bila je gotovo djevičanska.

Zakopčanu sivo crnu kombinaciju na sudu osvježilo je tek crvenilo neugodnosti. Crni fondovi I crveno lice i eto Nine na petom mjestu naše top ljestvice.

4. Za razliku od čednije kolegice Badrić, gospođicu Vučković u ovakvom bi izdanju poželio svatko. No, suci i zaposlenici zagrebačkog općinskog suda doživjeli su epsko razočarenje kad im se neki dan Sevka ukazala u ovom izdanju. 

U borbi za skrbništvo nad sinom, Severina je zasjala čednošću časne sestre. Časni sud je pak, sigurni smo, ostao šokiran.

3. Šokirani smo znali biti svi čim bi se pojavila, a potom još I progovorila, Simona, tada još uvijek Gotovac. Često nismo znali bismo li je gledali ili slušali. Šokantno je bilo I jedno I drugo. I baš kad smo pomislili da nas iz te tvornice neukusa više ništa ne može šokirati, Simona je stigla na sud. Čednija no ikad, sretnija no ikad.

2. Pjesmicu "Kad će taj petak" su vjerojatno pjevušili i hrvatski suci jer je, svojevremeno gospođa Pokos gotovo svakog petka bila na sudu. Malo je tužila ona, pa su malo tužili nju. Usput se I rastala I prolila nekoliko omanjih potoka suza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I njezina je čednost po sudskim hodnicima bila frapantna. I očito vrhunski odrađena jer Vlatka uredno, tužbu po tužbu, izlazi kao pobjednica.

1. No, u ovoj mrtvoj modno sudskoj trci uvjerljivo najviše golova zabila je Nives Celzijus. Gospođa čije su bujne obline kipjele čak i s plazma televizora, također je naslagala sudskih sporova.

Tužio ju je otac, tužila je ona za neuručivanje Kiklopa. Bilo je tu brojnih rasprava i iskreno smo se bojali da gospođa Drpić više neće imati dovoljno čednih odjevnih kombinacija. No, uspjela je ispoštivati pravosudnu instituciju. Priča se čak i da je božica pravde skinula onaj stoljetni povez s očiju. Jer to se, jednostavno, moralo vidjeti vlastitim očima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba