Ostalo

Fanovi izvrijeđali Lily Allen nakon što se požalila da je za Božić ostala bez krova nad glavom

Lily Allen našla se na udaru nakon što se na Twitteru požalila da će blagdane provesti kao 'beskućnica'

Tabloid.hr
06.12.2017 11:48

Britanska pjevačica svoj je luksuzni stan u Londonu iznajmila talijanskim diplomatima, a sada tvrdi da oni iz njega ne žele izaći.

"Trebala sam danas useliti natrag, ali moji podstanari tvrde da ne mogu pronaći drugi smještaj koji odgovara njihovim standardima. Onda su rekli da su diplomati i da imaju diplomatski imunitet i ja tu ne mogu ništa učiniti. Pa ajmo, tko će mene i moje kćeri udomiti za Božić?", napisala je Allen na Twitteru.

No, njezin post nitko nije shvatio kao šalu, a osim što su je izvrijeđali obožavatelji, živce je digla i ljudima koji žive u njenom stanu. Talijanka Maria je šokirana.

"Naravno da ćemo iseliti iz stana, tražili smo samo dva dodatna dana da se spakiramo.Stvarno sam šokirana i ne znam zašto je to napravila. Mi smo diplomati i ne želimo raditi probleme svojoj ambasadi. Ovo je toliko glupo, ne mogu vjerovati", izjavila je Maria koja u Lilynom stanu živi sa suprugom i troje djece.

Allen je ubrzo obrisala tweet, ali tviteraši su nastavili s uvredama. Neki su je optužili da je licemjerna i podsjetili je da je nedavno plakala pred kamerama u izbjegličkom kampu u Calaisu i govorila kako bi sigurno udomila izbjeglice.