Play ponuda
Play ponuda
propala ideja

Fanovi popljuvali Kourtney i njezin novi projekt 'Poosh': 'Razočarani smo'

Iako su svi mislili da će pod projektom 'Poosh' Kourtney predstaviti nešto inovativno, to uopće nije bio slučaj

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 3.4.2019. u 9:24
Play ponuda

Najstarija Kardashianka, Kourtney, već neko vrijeme najavljuje svoj novi projekt "Poosh", a fanovima do sada nije htjela otkriti o čemu je riječ. Iako je većina mislila da je riječ o marki odjeće ili cipela, jučer je Kardashianka pokazala suprotno.

Naime, riječ je o blogu pod nazivom "Poosh" na kojem je odlučila pisati o beauty rutinama, šminkanju, zdravoj prehrani i vježbanju. 

Na Instagramu je Kardashianka objavila fotku u nude bodiju na koju su brojni fanovi ostavljali komentare kako izgleda najbolje od svih sestara, no našao se i veliki broj fanova koji su je popljuvali zbog novog bloga. 

"Koji je bio smisao prijave s e-mail adresama kada ionako nisam dobila nikakvu obavijest?", napisala je jedna korisnica. "Kakvo razočaranje. Mislila sam da će biti riječ o nekom brendu, a na posljetku, samo blog", napisala je druga. "Ovo uopće nije uzbudljivo", napisala je treća.

Od toliko najavljivanja, fanovi su ostali razočarani. Ali zaista, od mnoštva reklama i najava, samo običan blog je ipak premalo Kourtney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba