Ostalo

Fanovi popljuvali Kourtney i njezin novi projekt 'Poosh': 'Razočarani smo'

Iako su svi mislili da će pod projektom 'Poosh' Kourtney predstaviti nešto inovativno, to uopće nije bio slučaj

Tabloid.hr
03.04.2019 09:24

Najstarija Kardashianka, Kourtney , već neko vrijeme najavljuje svoj novi projekt " Poosh ", a fanovima do sada nije htjela otkriti o čemu je riječ. Iako je većina mislila da je riječ o marki odjeće ili cipela, jučer je Kardashianka pokazala suprotno.

Naime, riječ je o blogu pod nazivom "Poosh" na kojem je odlučila pisati o beauty rutinama, šminkanju, zdravoj prehrani ivježbanju.

Na Instagramu je Kardashianka objavila fotku u nude bodiju na koju su brojni fanovi ostavljali komentare kako izgleda najbolje od svih sestara, no našao se i veliki broj fanova koji suje popljuvali zbog novog bloga.

"Koji je bio smisao prijave s e-mail adresama kada ionako nisam dobila nikakvu obavijest?", napisala je jedna korisnica. "Kakvo razočaranje. Mislila sam da će biti riječ o nekom brendu, a na posljetku, samo blog", napisala je druga. "Ovo uopće nije uzbudljivo", napisala je treća.

Od toliko najavljivanja, fanovi su ostali razočarani. Ali zaista, od mnoštva reklama i najava, samo običan blog je ipak premalo Kourtney.