Ostalo

Fanovi se zabrinuli za Khloe Kardashian: 'Izgledaš bolesno, još malo i vidjet će ti se rebra'

Mnogima se ne sviđa što je Khloe toliko smšavjela, a osim toga 'popljuvali' su njeno korištenje waist trainera koji uopće nisu zdravi za tijelo

vijesti.hr
15.11.2016 17:24

Khloe Kardashian već gotovo dvije godine po društvenim mrežama dokumentira svoj gubitak kilograma, no njezin posljednji selfie izazvao je zabrinutost kod dijela obožavatelja.

Reality zvijezda je na selfieju pokazala prilično tanak struk, kojeg pojačava noseći waist trainer. I dok su neki nahvalili njenu super liniju, drugi su je napali da je fotka uznemirujuća.

"Khloe, dosta je bilo. Još malo i vidjet će ti se rebra. Prije si izgledala tako zdravo i vitko, što se dogodilo?", napisao je jedan obožavatelj.

"Uznemirujuće. Izgledaš stvarno bolesno, molim te odi kod liječnika. Nadam se da mlade djevojke ne rade iste gluposti koje ti radiš", dodao je drugi.

"Molim te, nemoj se promijeniti. Previše si 'zabrijala' na mršavost, izgledaš patetično", smatra jedna obožavateljica.

Osim što su 'popljuvali' njezin mršavi izgled, mnogi su izrazili zabrinutost zbog korištenja waist trainera.

"To je toliko loše za tijelo, zašto to radiš? To čudo ti povećava guzicu, ali ti uništava organe. Waist traineri rade toliko štete tijelu, organi će ti se pomaknuti. Uopće nisu zdravi", samo su neki od komentara.