Play ponuda
Play ponuda
wow

Fantastična četvorka: Cristiano Ronaldo i Michael Jordan izveli svoje prekrasne partnerice na dupli spoj

Poznati igrač Juventusa i njegova glamurozna djevojka Georgina Rodriguez pridružili su se večeri s Michaelom Jordanom i njegovom suprugom

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 29.6.2019. u 11:29
Play ponuda

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo i poznata košarkaška legenda Michael Jordan pokazali su kako to izgleda kad jedni od najslavnijih sportaša dogovore dupli spoj sa svojim boljim polovicama.

Tridesetčetverogodišnji igrač Juventusa i njegova djevojka Georgina Rodriguez sastali se s 57-godišnjim Jordanom i njegovom suprugom Yvette Prieto u Monacu. Izgledaju potpuno oduševljeno na fotografiji koju je objavio Ronaldo i dodao: "Ušli smo u povijest."

Ronaldo, koji trenutno 'teži' oko 450 milijuna dolara, nosio je svoj tipični look s bijelom majicom i tamnim trapericama, a njegova djevojka Georgina uvukla se u ružičastu haljinu i pokazala svoje adute.

Za razliku od nje, supruga košarkaške ikone koji navodno vrijedi oko dvije milijarde dolara, 40-godišnja Yvette odjenula je casual izdanje odnosno crnu majicu i bijele poderane hlače. Jordan je nosio običnu crnu majicu i hlače, a sve je upotpunio satom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uvrijeđeni Rusi

Gledatelji 'podivljali': Rusi bojkotiraju seriju 'Seks i grad' zbog jednog detalja

Play ponuda

Više s weba