Play ponuda
Play ponuda
20 GODINA MLAĐA

Fatalna Gigi mijenja pravila igre? DiCaprija i 27-godišnju Hadid paparazzi 'uhvatili' u klubu

Američki glumac do sada je ljubio samo djevojke mlađe od 25 godina, a izgleda kako okreće novu stranicu svog ljubavnog života

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 16.9.2022. u 10:36
Play ponuda

Oskarovac Leonardo DiCaprio na glasu je kao miljenik žena i upravo njega su nakon prekida povezivali s raznim, za njega premladim ljepoticama i to vrlo brzo nakon prekida s Camillom Morrone. Izgleda kako one nisu zaokupile DiCapriovu pažnju ni blizu kao jedna od najpoznatijih manekenki svijeta - Gigi Hadid.

Početkom tjedna paparazzi su fotografirali 47-godišnjeg Leonardo i 27-godišnju Gigi dok su bili u izlasku u New Yorku. Upravo zbog fotografija nastalih u tom trenutku, a i prema riječima prisutnih na spomenutoj zabavi, pojedinci su gotovo sigurni da Leonardo sada ljubi Gigi. Na fotografijama djeluju prisno, a kako se priča, tada su bili u fazi flerta.

Nasred kluba s glasnom glazbom, neprestano su se dodirivali i šaptali jedno drugome na uho kako bi ljubavnu giru učinili zanimljivijom. Što se tiče outfita, odabrali su ležerniji look pa je DiCaprio na sebi imao tamnu majicu, hlače i šiltericu, a Gigi je top i široke traperice.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Još prošlog tjedna je InTouch je pisao kako su "Leo i Gigi završili skupa nekoliko puta ovog ljeta", što nitko od medija niti izvora nije demantirao, ali isto tako ni potvrdio.

"Poznaju se nekoliko godina. Jako privlače jedno drugo. Ona je točno njegov tip: prekrasna, ali skromna", pojasnio je izvor blizak Oskarovcu.

Podsjećamo kako je Gigi prekinula vezu s glazbenikom Zaynom Malikom u listopadu 2021. godine. Svoju vezu su okrunili dvogodišnjom kćeri Khai. S druge strane, DiCaprio je krajem kolovoza prekinuo četverogodišnju vezu s Camillom. Nije na odmet istaknuti kako je Leonardo DiCaprio na glasu kao glumac koji u svojih 47 godina još nije bio u vezi s djevojkom koja je imala više od 25 godina, ali kako se zasad situacija razvija, Gigi bi mogla prekinuti taj začarani krug.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba