Ostalo

Fatalna Mirjana osim Miroslava Ilića i Kiće ljubila je i Tomu Zdravkovića: 'Umorna sam od svega'

Mirjana Antonović, žena koja je dugi niz godina vodila pravnu bitku kako bi dokazala da je pjevač i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić otac njezinog sina, sada se našla u još jednom problemu

Tonia Malić
27.06.2022 21:00

Drami u kojoj se našla 'Kićina crna žena' Mirjana Antonović ne nazire se kraj! Godinama ju je putem medija blatio folk glazbenik Miroslav Ilić koji ni nakon više od 20 godina ne želi priznati njihovog zajedničkog sina, a sada je svoj komentar dao i njezin navodni bivši partner Zoran Pavlović . U intervjuu za Kurir prije nekoliko dana otkrio je kako su mnogi muškarci u mladosti bili ludi za njom, pogotovo u krevetu, a na njezinom popisu poznatih muškaraca koje je svojedobno ljubila nalazi se i legendarni Toma Zdravković . Barem tako tvrdi Zoran. I dok je on za spomenuti portal pričao o njihovoj ljubavi, Mirjana je na društvenim mrežama oštro demantirala bilo kakvu povezanost s tim muškarcem, a iznijela je i brojne optužbe na njegov račun.

Kićo Slabinac i Mirjana Antonović

"Dragi moji prijatelji, o ovome ću samo jednom napisati komentar zbog mojih prijatelja i nikada više. Ovaj čovjek koji je odlučio blatiti me po novinama je jedna totalno beznačajna osoba koja želi sebi napraviti publicitet. Dotični se prije puno, puno godina na kratko našao u mom društvu. Tada je jedan kratak period bio u vezi s mojom dobrom prijateljicom. Ona je bila vrlo mlada i on je nju fotografirao u nekim intimnim trenucima. Te fotografije je naknadno iskoristio da nju ucjenjuje. Takvi muškarci mi se gade. Brzo je otkrio svoje pravo lice i kakav je to karakter tako da je ona istog trenutka prekinula njihovu vezu", napisala je Mirjana i nastavila:

Lepa Brena i Mirjana

''Kad je ova buka povezana s Miroslavom počela, on me kontaktirao preko društvenih mreža. Ja sam mu ukratko odgovorila da, poslije svega što je napravio, moje ime u životu zaboravi i da me njegovo prijateljstvo ne zanima. Još uvijek imam tu poruku sačuvanu. On se tada uvrijedio i počeo širiti laži o meni. Osim ono što je čitao u novinama i u mojoj knjizi, on ne zna ništa o mojoj vezi s Miroslavom, s kim sam ja sve u životu bila, a najveća nebuloza je to da sam bila njegova djevojka. Umorna sam od svega", zaključila je Mirjana.