Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EKSKLUZIVNO ZA RTL

Fatalni Nemeš priznao sve o vezi s Marijanom

Nikola Nemešević Nemeš pristao je stati pred kamere Exkluziva Vikend te priznao sve o svojoj ljubavi s Marijanom Čvrljak i o nedavnom incidentu, kada se automobilom uparkirao u redakciju jednog srpskog lista.

RTL/ 23.10.2011. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikola Nemešević Nemeš sebe ne smatra zvijezdom, ali da bi pristao na intervju, traži od RTL-a da zadovolji određene uvjete. Glavni je da se ne dotiče njegove obitelji, pogotovo majke, a na početku intervjua pali mobitel i sve snima.

Prašina oko parkiranja automobila u redakciju jednog srpskog lista još se nije slegla, a i digla se upravo zato što su se ondašnji novinari dotaknuli strogo zabranjene teme - nemešove majke, točnije, njezinog odnosa s Marijanom Čvrljak.

"Naša priča, to što se nama ddogodilo, što se događa, to je svakodnevnica, događa se mnogim ljudima, samo što nisu pred kamerama, da li smo mi griješili ili nismo, radili ovo ili ono, to sve ide nama u rok službe, to je to, ja kažem, za sve postoji neki razlog, znaš? Ovo je moja najveća ljubav ikada, i najduže traje", iskren je bio zaljubljeni Nemeš.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
talentirana pjevačica

Pepeljuga iz Belog Manastira! Aleksandra je bila obična tinejdžerica, a onda je postala velika zvijezda i ušla u obitelj Lepe Brene

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba